Уніфікована клієнтська платформа для корпоративного захисту кінцевої точки

SONICWALL CAPTURE CLIENT

SonicWall Capture Client надає безліч можливостей для охорони кінцевих точок, включно із захистом від новітніх зловмисних програм та підтримкою видимості в зашифрованому трафіку. Програма використовує тестування файлів у хмарному ізольованому програмному середовищі, а також забезпечує постійну гарантію безпеки клієнта за допомогою простого у використанні та дієвого інтелекту й регулярної звітності. 

Антивірус наступного покоління здатен захистити кінцеві точки незалежно від того, де вони знаходяться. Він зменшує шкоду від хакерських атак до, під час та після їх здійснення, постійно контролюючи стан системи. SonicWall Capture суттєво зменшує вразливість до найсучасніших шкідливих програмам та способів мережевого здирництва, а в разі зараження ПК повертає операційну систему до попереднього стану. 

Отже, переваги ефективного рішення SonicWall Capture Client:

  • захист від веб-загроз та стримування кібератак, базований на аналізі поведінки;
  • тестування файлів «пісочниці» в хмарі; 
  • підтримка видимості зашифрованого трафіка;
  • автоматизований відкат стану системи за необхідності;
  • об'єднує всі можливості за допомогою єдиної панелі керування.

SonicWall Capture Client допоможе користувачу убезпечити найважливіші для його бізнесу дані за допомогою уніфікованої платформи кінцевої точки, розробленої спеціально для захисту від усіх сучасних загроз. Щоб дізнатися більше, зверніться до представника дистриб’юторської компанії АСБІС-Україна: e-mail: sonicwall@asbis.ua  

 

Довідка  

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: http://www.asbis.ua  

SonicWall – американська компанія, що розробляє та постачає обладнання й рішення в галузі інтернет-безпеки. Асортимент продукції включає апаратні брандмауери, UTM-пристрої (інтегрований захист), концентратори VPN, пристрої резервного копіювання, антиспам-фільтри, контролери контенту тощо.

SonicWall була заснована 1991 року в Каліфорнії спочатку як Sonic Systems, розробляючи мережеві компоненти для продуктів Apple Macintosh. SonicWall є членом альянсу HP ProCurve Solutions.

Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт www.sonicwall.com