Система зберігання даних PowerVault спеціально створена та оптимізована для середовищ SAN та DAS початкового рівня

Dell EMC PowerVault ME4: простота у високопродуктивній системі зберігання даних великої ємності початкового рівня

Розроблена для універсальності, Dell EMC PowerVault ME4 підтримує різноманітні типи накопичувачів (включно із SED), мультипротоколи, комплексні функції програмного забезпечення корпоративного класу та вибір двох базових систем 2U або 5U високої щільності. Крім того, корпуси розширення PowerVault JBOD доступні для серверів PowerEdge, які легко додають обсяг пам’яті до центру обробки даних. 

КЛЮЧОВІ ВИГОДИ

  • Простота: швидке встановлення, просте налаштування та використання за допомогою комплексного програмного забезпечення.
  • Швидкість: можливість здійснювати робочі навантаження з більшою потужністю процесора, більшою кількістю операцій введення/виведення на секунду, більшою пропускною здатністю та під’єднанням до серверної мережі.
  • Гнучкість: легке консолідування та запускання блокових робочих навантажень на модульних конфігураціях all-flash або гібридних flash.
  • Доступність: мінімальна конфігурація, вартість якої нижче 11 000 доларів, дозволяє розпочати малий бізнес із поступовим його розширенням. 

ПЕРЕВАГИ ДЛЯ КЛІЄНТІВ

  • Розгортання: оптимізовано для DAS на серверах Dell PowerEdge або як спільне сховище SAN.
  • Багаторазове використання: можливість застосовувати ME4 до Surveillance, HPC, VMware, Exchange тощо.
  • Все включено: кожен масив постачається з усім програмним забезпеченням, яке потрібно для зберігання, керування та захисту даних.
  • Продуктивність: стабільно висока продуктивність та пропускна здатність для віртуалізованих навантажень клієнта.
  • Гнучкість: налаштування з використанням кількох протоколів для flash-накопичувачів чи гібридів.
  • Орієнтація на майбутнє: система дозволяє захистити свої інвестиції без прихованих витрат. 

Для отримання додаткової інформації щодо Dell EMC PowerVault прохання надсилати інформаційний запит до фахівців офіційного дистриб’ютора АСБІС-Україна на електронну адресу dell@asbis.ua


Довідка
 

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Dell – американська корпорація з головним офісом в місті Остін, штат Техас, заснована в 1984 року. Один із провідних світових лідерів в галузі розробки і виробництва комп'ютерних систем. З 2013 року – приватна компанія. Генеральним директором Dell є її засновник Майкл Делл.

Dell виробляє сервери, системи зберігання даних, робочі станції, мережеве устаткування, персональні комп'ютери, ноутбуки і КПК, принтери, багатофункціональні пристрої, монітори, проектори, телевізори.

Детальніше можна ознайомитися на сайті виробника: http://dell.ua