Bang & Olufsen випустив друге покоління Beosound A1

Відродження ікони: Bang & Olufsen запускає новий Beosound A1

Product overview

BEOSOUND A1 2nd Gen

 “Наш перший динамік A1 дуже подобається клієнтам за його поєднання мінімалістичного дизайну, портативності, потужного звуку та вбудованого гучномовця, завдяки якому можна легко та бути на зв'язку з друзями та родиною. Новий Beosound A1 ґрунтується на цих характеристиках і вдосконалює їх за будь-якого важливого способу , сказав Кристоффер Естергаард Поулсен, віце-президент по управлінню продуктами Bang & Olufsen.

Вишуканий дизайн

Beosound A1 зберігає свою елегантну форму та унікальні контури, реалізовані у співпраці з відомим датським промисловим дизайнером. Друге покоління на 7 відсотків легше, ніж попередній продукт, має свіжий малюнок отвору, з трохи легшим кожухом і конічною основою, що дає динаміку більш невагомого плаваючого враження. Шкіряний ремінь – стильна ключова функція, який додає  легкої портативності – тепер має новий тег, який гарантує, що Beosound A1 залишається одним з найбільш універсальних продуктів для підвішування.

Кнопки були перероблені для покращення загальної взаємодії з користувачами. Тепер розміщені ближче до ремінця для більш простого розташування, кнопки також мають більші та чіткі символи, і в той же час світлодіодний індикатор також був переміщений до верхньої частини динаміка, що значно покращило його видимість з усіх кутів.

Всередині Beosound A1 ви знайдете два перероблені драйвери для ще більш чіткого 360-градусного звуку: 3,5-дюймовий алюмінієвий конус середнього
НЧ-диска з використанням потужної неодимової магнітної системи, шовкового купольного 3/4-дюймового купольного твітера та вдосконаленого фільтра DSP, що працює на базі пара підсилювачів D класу 30 Вт. Зараз у динаміку є адаптивний кодек aptX для ще кращого бездротового прослуховування.

Перший у світі голосовий помічник лише Bluetooth

Новий динамік Beosound A1 2-го покоління – це перший динамік Bluetooth, який включає повністю інтегрований голосовий асистент Alexa, який спростить доступ до музики, завітає до коханої людини, випробує новий рецепт або пограє в гру з родиною. Використовуючи технологію Far Field, Alexa можна активувати від відстані до 5 м залежно від умов приміщення та залишатися чутливою до 3 годин після вимкнення1. Як і всі хороші помічники, Beosound A1 надійний – найновіший кодек Bluetooth 5.1 дає найкращі можливості підключення та точності.


1Доступний в формі оновлення програмного забезпечення з третього кварталу 2020 року.

Продуктивність батареї наступного покоління

Новий Beosound A1 пропонує значне поліпшення терміну служби акумулятора. Тепер Beosound A1 може похвалитися реальною можливістю прослуховуваннядо 18 годин при типовому рівні гучності (70 дБ) порівняно з 4 годинами, які спостерігалися у першому виданні та до 48 годин при помірній гучності (55 дБ). Більше того, нова система попередження світлодіодів говорить нам про низьку потужність і легко подає сигнал завдяки додатку Bang & Olufsen, щоб сповістити про стан акумулятора.

Водонепроникний до глибини 1 метр

Тепер Beosound A1 другого покоління включає сертифікат IP67 для душевного спокою в ситуаціях, коли динамік піддається впливу води та пилу. Рейтинг IP67 означає, що динамік стійкий до потрапляння води глибиною до 1 м протягом 30 хвилин і захищений від піску та бруду, щоб користувачі могли насолоджуватися музикою на вулиці біля басейну та на пляжі.

Наявність 3-х мікрофонів для крутого звучання

Тепер друге покоління включає в себе 3-мікрофонний масив, що cпровокувало покращену чіткість виклику, коли Beosound A1 використовується як динамік. Це робить його цікавим та простим для друзів та родини, а Microsoft Swift Pair, а також Google Fast Pair забезпечує швидке налаштування, якщо ви хочете використовувати динамік для бізнес-конференцій.

 

 

ПРО BANG & OLUFSEN

Bang & Olufsen – це розкішний аудіо-бренд, заснований в 1925 році в Струері, Данія, Пітером Бенг і Свенд Олуфсеном, чия відданість і бачення залишаються основою компанії. Протягом, майже століття Bang & Olufsen розширює межі аудіотехнологій, і компанія продовжує залишатися в авангарді акустичних інновацій. Сьогодні, кожен продукт Bang & Olufsen, характеризується унікальним поєднанням красивого звуку, непідвласного часу дизайну і неперевершеної майстерності. Інноваційні та прогресивні продукти компанії продаються по всьому світу в магазинах

Bang & Olufsen, на bang-olufsen.com і в деяких роздрібних магазинах. Компанія представлена на більш ніж 70-ти ринках. Акції Bang & Olufsen користуються популярнісю на біржі NASDAQ Copenhagen A / S.