Pure Storage розширює лідерські позиції на ринку

Завдяки новому програмному забезпеченню Purity та оптимізованій Flash-платформі третього покоління, уніфікованій файловій підтримці, захисту від програм-вимагачів для FlashBlade та FlashArray

Нові версії програмного забезпечення Purity, що надаються в рамках сервісу Evergreen™, дозволяють всім клієнтам негайно, без перешкод, застосувати розширені функції

Маунтін-В'ю, Каліфорнія – 16 лютого 2021 р. – Pure Storage (NYSE: PSTG), піонер в області інформаційних технологій, що надає послуги зберігання в мультихмарному світі, оголосив про розширення свого портфеля уніфікованих сховищ. Нові рішення підвищують його лідерські позиції на ринку корпоративних систем зберігання даних за рахунок виходу на нові ринки та вертикалі. Оновлення флагманського програмного забезпечення Purity для FlashBlade та FlashArray прискорюють роботу додатків Windows, забезпечують захист від програм-вимагачів у файлових, блокових та власних хмарних додатках, а також роблять гібридні сховища застарілими для робочих навантажень відомств та ЦОД з виходом FlashArray//C all-QLC platform.

Останні оновлення, що надходять через модель підписки Evergreen від Pure, продовжують бачення компанії щодо Modern Data Experience™. Основними вдосконаленнями є:

Комплексне портфоліо файлів, що перевизначає продуктивність та простоту в усіх випадках використання

  • Сьогоднішні новини укріплюють лідерство FlashBlade у галузі завдяки новій підтримці SMB протоколу. Це забезпечує простоту та багатовимірну продуктивність для дуже високої пропускної здатності та IOPS з низькою затримкою для одночасної підтримки кількох робочих навантажень, файлів будь-якого розміру та послідовного або випадкового доступу до вводу-виводу. Клієнти можуть пришвидшити роботу програм Windows за допомогою багатого набору існуючих служб передачі даних, включаючи реплікацію, відкат файлової системи та миттєві знімки SafeMode ™ для швидкого відновлення після програми-вимагача. Перевірені рішення включають медичні додатки PACS та SQL Server Backupзі швидкістю вище 1 ТБ / хв для SQL-ферм, які вимагають швидкого резервного копіювання та відновлення.
  • Новий дизайн міжпротокольного захисту файлів FlashBlade забезпечує сумісність  керування між користувачами SMB та NFS, зберігаючи при цьому списки контролю доступу для обох в доповнення до дотримання вимог безпеки.
  • Масштабована архітектура FlashArray збалансовує продуктивність та потужність, надаючи оперативні файлові послуги для VDI, консолідацію файлових серверів, домашні каталоги користувачів та спільний доступ до файлів. Можливості файлів у FlashArray підвищують цінність таких вбудованих функцій, як дедуплікація та стиснення.

Комплексний захист та захист від программ-вимогачів у файлових, блокових та хмарних програмах

  • Тепер FlashBlade та FlashArray посилені миттєвими знімками SafeMode, що забезпечують повний асортимент інструментів захисту, щоб забезпечити безпеку та відновлення даних за лічені секунди. Незмінні знімки стану та зберігання на основі цих політик захищають компанії від ризику втрати доходів, виплити викупу та збитку бренда , пов’язаних з атаками програм-вимагачів.
  • FlashBlade – галузево-визначальна платформа уніфікованих швидких файлів та об'єктів (UFFO) забезпечує підвищену безпеку об'єктів за допомогою простих політик користувача S3, що забезпечує контроль доступу на рівні користувача. Детальний моніторинг продуктивності на рівні користувача відповідає найважливішим вимогам до видимості в реальному часі найбільш активних користувачів, а уніфіковані API / SDK покращують досвід автоматизації у FlashBlade, FlashArray та Pure1® за допомогою уніфікованих REST API та Python SDK.  

Покращене аварійне відновлення за допомогою ActiveCluster по Fibre Channel: ActiveCluster ™ забезпечує рішення розтягнутої кластеризації для критичних програм на будь-якій структурі. ActiveCluster інтегрований з Pure1 Cloud Mediator, що позбавляє потреби керувати громіздким стороннім клієнтом та дозволяє додавати третій сайт відновлення в будь-якій точці світу.

Прорив продуктивності додатків рівня 1: Як перша компанія на ринку з NVMe over Fabrics, Pure продовжує пришвидшувати своє лідерство на ринку, забезпечуючи архітектуру NVMe для флеш-пам’яті, модулів DirectMemory, реплікації, а тепер підтримує як NVMe через Fibre Channel, так і Ethernet. Підтримка NVMe може зменшити затримку програми на 50% за рахунок зменшення затримок до сотень мікросекунд.

Третє покоління FlashArray//C робить гібридні сховища застарілими: нові релізи FlashArray//C40 та FlashArray/ C60 демонструють швидкі темпи інновацій Pure та розширюють історію лідерства, що не має собі рівних у галузі. Поки інші постачальники намагаються вивести QLC на ринок, FlashArray/C тепер може замінити застарілі диски в розгортаннях будь-якого розміру, починаючи від окремих відділів до консолідації  центрів обробки даних.

“Pure названа лідером нещодавнього Магічного квадранту Gartner для первинних сховищ і займає найвищу і дальню позицію в обох напрямках, оскільки ми позбавляємося від складностей застарілих сховищ які просто не призначені для цифрової ери. Наше бачення ModernDataExperience– це можливість для організацій впроваджувати інновації, надаючи динамічний хмарний досвід зберігання, який є гнучким на вимогу та поставляється у вигляді коду» – Аджай Сінгх (Ajay Singh), керівник відділу продуктів, Pure Storage.

«Pure завжди на крок випереджає ринок, і останні оновлення програмного забезпечення Purity на FlashBlade та FlashArray свідчать про те, що ми зробили правильний вибір для свого бізнесу. Завдяки Pure ми змогли досягти 100% безвідмовної роботи в нашому середовищі, що є критично важливим для наших банківських операцій»Антоніо Пуччо (AntonioPuccio), Директор SAN Storage, Королівський банк Канади

Pure надає послуги за підпискою, що поставляються з комплексним ліцензуванням за системою "все включено", що дозволяє клієнтам впроваджувати нові інновації без зривів, простою чи необхідності в повторній купівлі потужностей. Як частина передплатної моделі Evergreen Storage, ці нові функції не вимагають додаткових ліцензій або витрат на підтримку та забезпечують нульову додаткову складність.

Сьогодні Pure також оголосила про можливості реплікації файлів на FlashArray разом з Komprise.

 

Про Pure Storage

Pure Storage (NYSE: PSTG) повертає технологам час. Pure забезпечує сучасний досвід обробки даних, який надає організаціям змогу безперешкодно вести свою діяльність, в рамках існуючої автоматизованої моделі зберігання як послуги в декількох хмарах. Одна з найбільш швидкозростаючих корпоративних ІТ-компаній в історії, Pure допомагає клієнтам використовувати дані, одночасно зменшуючи складність та витрати на управління інфраструктурою, що стоїть за ними. І завдяки сертифікованому показнику задоволеності клієнтів серед одного відсотка кращих B2B компаній, постійно зростаючий список клієнтів Pure є одним з найщасливіших у світі.

Pure Storage, логотип "P", Evergreen, FlashArray, FlashBlade, Pure1 та Pure as-a-Service є товарними знаками або зареєстрованими товарними знаками Pure Storage. Усі інші торгові марки чи назви, на які посилаються в цьому документі, є власністю їх відповідних власників.