17 вересня 2019 Pure Storage представила два нових напрямки розвитку зберігання: нові модулі пам'яті для збільшення продуктивності і флеш-масив

PURE STORAGE представили нові напрямки розвитку для зберігання даних

За словами Метта Кіксмеллера, віце-президента зі стратегії Pure Storage, «c новим підходом в зберіганні швидких і повільних даних, компанія вирішує більше бізнес-задач, набагато більше, ніж будь-коли раніше».

Оновлене рішення з технологією DirectMemory Cache і нові масиви //C вирішують завдання, до цього недоступні для користувачів масивів FlashArray.

DirectMemory Cache і модулі DirectMemory використовують власні алгоритми оптимізації, щоб прискорити критичні додатки. Вони побудовані на базі дисків Intel Optane storage-class memory і призначені для поліпшення роботи додатків, які активно використовують кеш-пам'ять.

Це рішення розроблено тільки для масивів FlashArray//70 і FlashArray//90. Тестування продуктивності в деяких рішеннях показало зниження затримок на 50%, значне прискорення продуктивності і зниження навантаження на процесор до 25%.

Щоб почати використовувати DirectMemory Cache, потрібно встановити модулі в масив і автоматично отримати серйозний приріст продуктивності. Ніяких операцій по налаштуванню не потрібно. Успішний приклад застосування модулів DirectMemory – база даних SAP HANA, де користувачі отримують до 90% продуктивності оперативної пам'яті сервера, але на 65% дешевше.

Pure Storage також представила новий, оптимізований для зберігання великих обсягів даних, масив FlashArray //C. Масив призначений для компаній, що бажають відмовитися від класичних жорстких дисків на користь технології all-flash.

FlashArray //C використовує накопичувачі QLC, переваги яких – досить непогана швидкість, затримки від 2 до 4мс, велика ємність і знижена ціна.

Разом на сьогоднішній момент в лінійці FlashArray є дві моделі: FlashArray //X, оптимізована для задач з високими вимогами до затримок і продуктивності, і FlashArray //C – для всіх інших даних.

FlashArray //C починається з мінімальної ємності в 1ПБ і масштабується аж до 5ПБ, при цьому займає лише 9U простору в шафі. Масиви FlashArray //C передбачається використовувати в швидкому й недорогому зберіганні реплік, резервних копій, даних розробки і тестування.

Як DirectMemory Modules, так і FlashArray //C вже доступні для замовлення.

За детальною інформацією звертайтеся за електронною адресою: pure@asbis.ua

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород. У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua 

PureStorage (NYSE: PSTG) – лідер магічного квадранта Gartner 4 роки поспіль у категорії Solid-State Arrays, незалежний виробник платформ зберігання систем даних (FlashArray, FlashBlade, спільне із Cisco-конвергентне рішення FlashStack). Надійність систем Pure вкрай висока – 99,9999%, властива обладнанню класу High-End для розміщення даних найбільш критичних застосунків. Pure має найвищий у галузі індекс лояльності NPS (86,6%), сертифікований Satmetrix.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідаєте сайт www.purestorage.com