Відеореєстратори використовуються в автомобілях для фіксування ситуації на дорозі. Але зараз багатьом автолюбителям доводиться працювати віддалено. Щоби відеореєстратор не простоював даремно в машині

Відеореєстратор, як альтернатива веб—камери

У період карантину багато хто перейшов у формат дистанційної роботи, а відеореєстратори залишилися нудьгувати в машинах за своїми господарями. Як щодо того, щоби підвищити якість відеозв’язку з відеореєстраторами Prestigio? Адже вони не тільки пишуть відмінні відео на дорозі, охоплюючи кілька смуг руху, а й цілком здатні замінити веб—камеру.

Будь-який відеореєстратор по суті є звичайною веб—камерою, яку можна використовувати, як у побуті, так і на дорозі. Наприклад, RoadRunner 415GPS і 425 ведуть відеознімання у форматі FullHD на швидкості 30 кадрів у секунду, що набагато більше стандартних 0,3 МП більшості ноутбуків. А модель RoadRunner 605GPS пише відео в 4К, пропонуючи кращу картинку, яку не зустрінеш у ноутбуках, навіть преміум сегменту. Велика матриця і продуманий світосильний об’єктив дає змогу використовувати відеореєстратор для запису чітких і деталізованих відео, для якісного відео спілкування.

Серед широкого асортименту відеореєстраторів, можна підібрати модель, яка коштує, як веб—камера для комп’ютера. Наприклад, Roadrunner 155 стане реальною вигодою 2-в-1, поєднуючи в собі й відеореєстратор, і веб—камеру.

Розробляючи оптичні системи наших відеореєстраторів, ми приділяємо особливу увагу кутам огляду — робимо їх максимально широкими, щоби на відео зображалися всі смуги руху. Завдяки цьому в разі використанні реєстратора в якості веб—камери в кадрі поміщається більше об’єктів із меншої відстані.

Багато хто погодиться, що покупка веб—камери не завжди виправдана. Іноді вона просто стоїть і припадає пилом без діла, у той час, як відеореєстраторами автомобілісти користуються практично кожен день. І покупка відеореєстратора — це куди раціональніше. Коли потрібно зробити дзвінок будь-який відеореєстратор Prestigio, будь це RoadRunner 155, 415GPS, 425 або 605GPS з легкістю демонтується з автомобіля і встановлюється вдома. Єдине, про що необхідно потурбуватися, так це про мікрофон.

До того ж, коли ви купуєте веб – камеру, вам потрібно встановлювати драйвера, на що витрачається чимало часу. І лише після цього вона починає працювати. З відеореєстраторами Prestigio не потрібне встановлення додаткового софту — просто підключайтеся й починайте спілкування в Viber, Telegram, WhatsApp, Skype, Zoom, Teams і інших відео чатах.

За фактом реєстратор — це переносна веб — камера з високою якістю запису. Він не є частиною комп’ютера, що дає змогу переміщати його в просторі під будь-якими кутами. Відповідно, ви можете вибрати найбільш зручний ракурс для знімання, зберігши за такої умови комфортне положення роботи за комп’ютером. До того ж стильний класичний дизайн наших нових моделей гарантує, що пристрій впишеться в інтер’єр вашої квартири.

 

Довідка
Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: http://www.asbis.ua  

Міжнародний бренд Prestigio понад 15 років пропонує широкий вибір споживчої електроніки для дому, освіти та бізнесу. Продукція Prestigio – телевізори, планшети, ноутбуки, мобільні телефони, відеореєстратори, навігатори, а також мультиборди, інтерактивні дисплеї, електронні цінники і технології на базі RFID – успішно продаються в 30 країнах світу. 2019 року під брендом Prestigio на ринку з'явилися також такі продукти, як унікальна клавіатура-тачпад Сlick&Touch, зарядна станція для пристроїв Apple та «розумні» колонки з голосовим помічником.Виробничі, дизайнерські і технічні центри Prestigio розташовані в Китаї, Європі та Білорусі. Представництва компанії працюють в 15 країнах, включно з СНД, Європою, Близьким Сходом та Африкою.

Сайт компанії в Україні: https://prestigio.ua