Цього року клавіатура Prestigio Click&Touch із технологією Touch on Keys® компанії Clevetura отримала міжнародне визнання за досконалість у дизайнерських інноваціях

Prestigio Click&Touch офіційно оголошена переможцем Red Dot Design Awards 2020 у чотирьох номінаціях

Red Dot, широко відомий як «Оскар» дизайнерської індустрії, щойно опублікував список тріумфаторів 2020 року.  

Click&Touch тепер доступний на онлайн-виставці на сайті Red Dot та на виставці в музеї дизайну Red Dot Essen, де продукти-переможці демонструватимуться протягом року. Click&Touch також буде представлений у щорічному виданні «Red Dot Design Yearbook 2020/2021», яке вийде в липні.

Варто нагадати, що Click&Touch була оцінена міжнародним експертним журі не лише з точки зору естетики, але й вибраних матеріалів, рівня майстерності, структури поверхні, ергономічності та функціональності. Клавіатура стала найкращою у наступних категоріях:

  • «Інноваційні продукти» (у підкатегорії «Комп'ютерні інформаційні технології»);
  • «Розумні продукти» (у підкатегорії «Телебачення та домашніх розваг»);
  • «Комп'ютерні та інформаційні технології»;
  • «ТВ та домашні розваги».

Розумна клавіатура Prestigio з сенсорною панеллю на клавішах переосмислює галузь традиційних пристроїв введення та спосіб керування ними, роблячи процес легким та приємним для користувача. Click&Touch поєднує в собі функції клавіатури, тачпада й миші, забезпечуючи автоматичний та безшовний перехід із режиму введення тексту до режиму керування курсором. Система клавіатури оснащена функцією «розумного перемикача» і може «зрозуміти» режим, у якому працює кінцевий користувач, автоматично перемикаючись або на клавіатуру, або на функцію тачпада.

Prestigio Click&Touch – це ідеальне поєднання корисної функціональності та привабливої форми. Це технологічно просунутий і візуально переконливий продукт, який дозволяє зробити керування Smart TV, робочим столом, інтерактивною панеллю, ігровою консоллю, планшетним ПК та навіть смартфоном максимально простим. Клавіатура Click&Touch дозволяє одночасно під’єднати до п’яти різних пристроїв через інтерфейси Bluetooth, Type-C та USB без необхідності встановлення додаткового програмного забезпечення. Функції клавіатури можна налаштувати та керувати ними за допомогою програми Clevetura, доступної в Google Play та App Store.


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: http://www.asbis.ua  

Міжнародний бренд Prestigio понад 15 років пропонує широкий вибір споживчої електроніки для дому, освіти та бізнесу. Продукція Prestigio – телевізори, планшети, ноутбуки, мобільні телефони, відеореєстратори, навігатори, а також мультиборди, інтерактивні дисплеї, електронні цінники і технології на базі RFID – успішно продаються в 30 країнах світу. 2019 року під брендом Prestigio на ринку з'явилися також такі продукти, як унікальна клавіатура-тачпад Сlick&Touch, зарядна станція для пристроїв Apple та «розумні» колонки з голосовим помічником.

Виробничі, дизайнерські і технічні центри Prestigio розташовані в Китаї, Європі та Білорусі. Представництва компанії працюють в 15 країнах, включно з СНД, Європою, Близьким Сходом та Африкою.

Сайт компанії в Україні: https://prestigio.ua  

Clevetura LLC (ООО «Клэвэтура») заснована 2017 року. Головний офіс компанії розташовано в Мінську, також є офіс в місті Шеньчжень (КНР).

Clevetura займається розробкою технології Touch on Keys, що полягає у додаванні сенсорного шару до традиційної клавіатури. Це дозволяє здійснювати жести – керувати курсором, скролити, клікати тощо – прямо на поверхні клавіатури, неначе це тачпад. Перший продукт із Touch on Keys – мультимедійна клавіатура Prestigio Click&touch, що з’явилася на ринку в грудні 2019 року.

Детальніше: https://clevetura.com

Red Dot Design Award – поважна міжнародна нагорода в галузі дизайну, яку щорічно вручає інститут «Центр дизайну землі Північний Рейн-Вестфалія» в місті Ессен, Німеччина. Журі премії вперше зібралося 1955 року, а в 90-х генеральний директор Пітер Зек розробив назву і бренд Red Dot.  

Red Dot Design Award підрозділяється на три дисципліни: промисловий дизайн, комунікаційний дизайн та концептуальний дизайн.

Більш детальна інформація доступна на www.red-dot.de