PC ALL-IN-ONE

Незабаром ринок побачить новий продукт від Prestigio!

Незабаром ринок побачить новий продукт від Prestigio – моноблок 17,3 дюйма, PC ALL-IN-ONE, який має всі шанси стати незамінним для комп'ютерних класів, робочих місць, інформаційних терміналів, систем самообслуговування і рекламних платформ. Мультисенсорний екран, трендовый дизайн, 2-ядерний Intel® Celeron® N3350 (Apollo Lake) і офіційно встановлена ОС Windows 10 Home роблять його ідеальним рішенням, коли необхідна наочність, висока продуктивність та мобільність.

17.3-дюймовий екран з роздільною здатністю 1600х900 відмінно підійде як для проведення нарад, так і для створення інтерактивного стенду в магазині. Завдяки підтримці 10 одночасних дотиків забезпечується багатокористувацький режим пристрою.

Чудову роботу моноблока гарантує 2-ядерний Intel® Celeron® N3350 (до 2.4 ГГц), а додавши HDD до 2 ТБ, можна зберігати величезні масиви даних. Вбудований акумулятор ємністю 7.6В@2500 мА год подарує свободу і незалежність для автономної роботи і захистить вас від проблем з перепадами напруги, а універсальні високошвидкісні порти забезпечать підключення зовнішніх пристроїв за необхідності.

 

All-in-One поєднує в собі інтерактивний екран і вбудовану камеру, що дозволяє розпізнавати стать і вік аудиторії, щоб показувати їй тільки релевантний контент.

Слоган продукту – «Там, де немає місця звичайному комп'ютеру, для Prestigio PC All-in-One воно завжди знайдеться» – дуже точно відображає його призначення.

Довідка про бренд:

Міжнародний бренд Prestigio 15 років пропонує широкий вибір споживчої електроніки для дому, освіти і бізнесу. Продукція Prestigio: смартфони, телефони, планшети на базі операційних систем Android і Windows, ноутбуки, моноблоки, відеореєстратори, навігатори, а також інтерактивні дисплеї і спеціальне програмне забезпечення – успішно продається в 30 країнах світу.

Prestigio підтримує прагнення до індивідуальності. Слоган бренду «Живи по-своєму» передає свободу від стереотипів і важливість самовираження.

 

Більше інформації: www.prestigio.com