Prestigio розширює лінійку сучасних зарядних пристроїв для зручної та швидкої зарядки мобільних гаджетів. До уже наявних моделей

Потужна зарядна станція ReVolt A6 – оптимальне рішення для організації простору

Щоб бути завжди на зв'язку і використовувати всі переваги мобільних технологій, сучасна сім'я часто використовує кілька девайсів: смартфон, планшет, навушники, смарт-годинник та інші аксесуари. Нескладно підрахувати, скільки для їх зарядки потрібно кабелів, які постійно плутаються між собою, скільки ж вільних розеток і павербанків. Проблема може виникнути, наприклад, якщо усі девайси розрядилися одночасно якраз перед виїздом на сімейний відпочинок. Їх підключення до мережі займе певний час, не враховуючи періоду самої зарядки.

У подібних випадках новий зарядний пристрій Prestigio ReVolt A6 може стати справжньою знахідкою для активної сім'ї. З його допомогою можна заряджати аж шість гаджетів одночасно. Док-станція позбавляє від необхідності підключати девайси до великої кількості розеток і розбиратися з безліччю дротів.

Конструкція ReVolt A6 продумана до дрібниць і забезпечує зарядку гаджетів з максимальною швидкістю. На пристрої є чотири порти «швидкої зарядки»: два порти PD Type-C 20 Вт і два порти QC USB 18 Вт, а в комплекті з пристроєм Ви отримуєте два кабелі Type-C / Type-C і два кабелі Type-C / USB. Одже, ReVolt A6 підійде для зарядки девайсів з різними роз'ємами. Гаджети можна зручно розташувати кожен на своєму місці.

На пристрої розташовані два бездротових інтерфейси: вбудована зарядка для Apple Watch і бездротова зарядка на 10 Вт для пристроїв, які підтримують стандарт Qi. Для використання останньої, досить розмістити гаджет на спеціальній контактній площині – і він почне заряджатися автоматично.

Док-станція в корпусі з металу і загартованого скла завжди буде виглядати стильно й елегантно, але найголовніше – вона допоможе навести порядок в домі.

Зарядний пристрій Prestigio ReVolt A6 – оптимальний спосіб зручно організувати домашній простір і забезпечити комфорт для всієї родини.

 

Про Prestigio

Міжнародний бренд Prestigio протягом 20 років пропонує широкий вибір споживчої електроніки для дому, освіти та бізнесу. Продукція компанії успішно продається в 30 країнах світу, і за роки існування було реалізовано більш ніж 25 мільйонів пристроїв.

В асортименті бренду розумна техніка, гаджети для авто, інноваційні рішення для бізнесу й освіти. Компанія представила першу в світі інтерактивну клавіатуру-тачпад, розумні колонки з голосовим помічником, портативну акустику, приховані бездротові зарядні станції, зовнішні акумулятори з використанням графену, і це тільки початок. Нові продукти виходять під слоганом ‘The art of hi-tech', де особлива увага приділяється інноваціям, якісним, преміальним матеріалам і сучасним технологіям.

Бренд Prestigio належить компанії ASBISC Enterprises Plc. – одному з провідних дистриб'юторів продуктів IT-індустрії на ринках регіону EMEA. Виробничі, дизайнерські та технічні центри розташовані в Європі, Китаї та Білорусії. Представництва Prestigio працюють в 15 країнах, включаючи СНД, Україну, Європу, Близький Схід і Африку.

Офіційний сайт: https://prestigio.ua/