Чеський технологічний стартап Perenio IoT з центром розробки в Україні та виробничою базою в Китаї оголошує про відтермінування старту глобальної кампанії на платформі Kickstarter

Perenio IoT відкладає глобальну Kickstarter-кампанію до завершення карантинних обмежень через пандемію коронавірусу

Вона була запланована на березень, але відкладена у зв’язку із ситуацією у світі через поширення коронавірусу. На кілька місяців заблоковані виробничі підприємства в Китаї, закриті державні кордони. Дату офіційного виходу продукту на Kickstarter буде анонсовано додатково. Старт відбудеться після завершення періоду карантину і обмежень, запроваджених по всьому світу. Сподіваємося, що це станеться в червні.

Можливість зробити попереднє замовлення доступна за посиланням. Необхідно лише заповнити форму, оплата заздалегідь не потрібна. Після реєстрації користувач отримає лист із детальною інформацією, запрошення до закритого ком'юніті і в подальшому — спеціальні умови після офіційного старту кампанії на Kickstarter.

«Сьогодні у світі скасовують індустріальні виставки та конференції, спортивні та культурні події, держави закривають кордони, бренди скасовують релізи продуктів, університети та компанії переходять на віддалену роботу. Так в Китаї на кілька місяців виявились заблокованими фабрики, в тому числі і наше виробництво. Безумовно, все це необхідні заходи у боротьбі з розповсюдженням нового вірусу. У цих умовах ми прийняли рішення відкласти вихід на Kickstarter нашого проєкту до завершення карантинних обмежень. Ми використовуємо цей час для вдосконалення нашого продукту розробниками та тестувальниками. Ми вдячні усім, хто вже зробив передзамовлення, за цікавість до нашого проєкту та дякуємо за очікування. Всі наявні реєстрації опрацьовуються нашими менеджерами, комунікація триває. Після стартової публічної кампанії Kickstarter усі, хто залишив заявку, обов'язково отримають спеціальні умови. Ми живемо в глобальному світі і змушені реагувати на обставини, які від нас не залежать. Сподіваємося, що скоро ми зможемо повернутися до звичного життя і роботи», — повідомив директор з розвитку бізнесу Perenio IoT Сергій Костевич.

Нагадаємо, Perenio IoT оголосила про всесвітній старт продажу та можливість зробити передзамовлення в рамках Kickstarter-кампанії під час участі у найбільшій в світі конференції зі споживчої електроніки Consumer Electronics Show (CES) 2020 в Лас-Вегасі. Користувачам доступні: флагманський пристрій компанії IoT Router Elegance та інтелектуальна розетка Power Link. Рішення від Perenio ІоТ дозволяють економно та ефективно організувати систему Smart Home і не захаращують простір великою кількістю додаткових девайсів.

IoT Router Elegance — це багатофункціональний пристрій, що легко вирішує задачі доступу в Інтернет та керування будинком. Він замінює кілька гаджетів і може обслуговувати до 150 підключених розумних пристроїв. IoT Wi-Fi роутер підтримує Bluetooth | ZigBee | Z-Wave протоколи, оснащений вбудованим модемом LTE, акумулятором і технологією дистанційного керування розумним домом. IoT Router здатний працювати автономно, незалежно від джерел живлення та сигналу Інтернеті-провайдера, він однаково функціональний для квартир, будинків та офісних приміщень. Це можливо завдяки вбудованому акумулятору, що забезпечує до 10 годин безперебійної роботи без підзарядки.

Інтелектуальна розетка Power Link забезпечує віддалене увімкнення та вимкнення пристроїв, їх захист від скачків напруги, можливість вести моніторинг енергоспоживання через додаток на смартфоні. Девайс сумісний з голосовими помічниками Google, Яндекс «Аліса», Siri та Apple Home Kit.