Perenio ІоТ взяла участь у бізнес-конференції Tuya Online AI + IoT та презентувала розумні пристрої

Perenio IoT взяла участь у бізнес-конференції Tuya Online AI + IoT для лідерів галузі з 30 країн

Чеська технологічна компанія Perenio IoT взяла участь у конференції AI+IoT Business Conference 2020 Spring Online Edition від Tuya Smart, провідної світової платформи AI + IoT. Подія об'єднала лідерів у галузі освітлення, безпеки, побутової техніки, ШІ, хмарних обчислень та великих даних для нетворкінгу та глибоких дискусій щодо розумних технологій та стану IoT.

Світові лідери галузі AI+IoT, які брали участь у конференції: Accenture, Bluetooth SIG, Calex, Google Assistant, Haier, Hampton, Indiegogo, Lenovo, TCL, Zigbee Alliance та ін.

Виконавчий директор компанії Perenio IoT Сергій Костевич виступив з промовою про розробку та запуск розумних пристроїв у серійне виробництво за 30 днів на основі найкращої практики Perenio IoT та представив новий продукт — IoT Router.

«Ми раді співпрацювати з швидко зростаючою та інноваційною компанією, яка, на нашу думку, пішла в правильному напрямку спрощення життя розробникам Smart Home. Що мені дуже подобається в IoT, це те, що він об'єднує різні компанії, які раніше ніколи не були б партнерами. У вас є невеликі розробники датчиків, у вас є хлопці, які виготовляють кондиціонери, обігрівачі або світильники, лампи, або що завгодно, ті ж маршрутизатори, і вони координуються, щоб зробити чудовий продукт. Це раніше було неможливим. Тепер усі девайси взаємопов’язані — і дають клієнтові дійсно щось унікальне. Єдине рішення для багатьох питань.

Співпраця з Tuya, їх ШІ, справжній Smart Home з системами аналізу даних, дозволили нам просунутися на ринок і по-справжньому зробити системи розумними для свого клієнта, а не просто чисту автоматизацію, коли ви можете лише вмикати та вимикати прилади. Це по-справжньому Smart, ми робимо повсякденне життя людей простішим і менш обтяжливим», — сказав Сергій Костевич.

Компанія Perenio представила спеціальну версію IoT Router Elegance з платформою Tuya Smart для операторів зв'язку. Ця співпраця є частиною глобального проекту компанії щодо створення відкритої екосистеми керування будівлями. Маршрутизатор IoT Elegance — це флагманський пристрій компанії, він дає широкі можливості для бізнесу операторів зв'язку. В Perenio IoT переконані, що майбутнє ринку полягає в більш глибокій інтеграції: крім продажу популярних пристроїв, необхідно побудувати екосистему, забезпечити навчальну складову для споживачів та комунікацію через усі можливі канали розповсюдження. Ринок телекомунікаційних послуг у цьому випадку є одним із ключових. Запропонувавши своїм клієнтам маршрутизатор IoT замість звичного роутера, оператори зв'язку зможуть вийти на новий ринок, ставши постачальниками Smart Home рішень.

За допомогою роутера від Perenio IoT та платформи Tuya Smart користувач зможе підключити та керувати величезним набором розумних пристроїв з одного додатка: датчики, реле, лампи, крани, стулки, чайники, зволожувачі, кавомашини, пилососи, камери спостереження тощо.

«Ще одна сфера, в яку зараз входить Perenio і придивляється, — це Smart Health. Оскільки ми стикаємося з проблемами пандемії, ми дійсно хочемо допомогти світу. Ми справді бачимо можливість бути ефективними та створити корисні продукти для людей. Тому протягом наступних кількох місяців ми запускаємо кілька нових продуктів. І ще декілька запланован до кінця року», — сказав Сергій Костевич.

Про Tuya  

Tuya Smart — провідна платформа AI+IoT, яка забезпечує апаратний доступ, хмарні сервіси і розробку додатків. Туя має інтелектуальну підтримку понад 90 000 продуктів по всьому світу у восьми основних категоріях розумного будинку. Всеосяжна платформа IoT, що включає хмарні рішення, модулі продуктів та додаток для керування будь-яким пристроєм, дозволяє компаніям швидко, безпечно, легко та доступно розробляти розумні продукти для домашнього та комерційного ринків. Розгалужена мережа Tuya дозволяє будь-якій компанії легко знайти ідеального партнера для розумного дому. Туя працює на міжнародному рівні зі штаб-квартирами в США, Німеччині, Індії, Японії та Китаї.