Чеська технологічна компанія Perenio IoT вперше презентувала українським користувачам три пристрої: інтелектуальну розетку Power Link

Perenio IoT презентували три нових пристрої на конференції Tech Fusion 2019 Україна

IoT Router Elegance – це спільний пристрій для інтернет доступу і керування будинком. Завдяки незвичайному інженерному рішенню виробнику вдалося помістити в компактний стильний корпус великий набір функцій, які зазвичай виконують кілька пристроїв. Мультипротокольный IoT Wi-Fi роутер підтримує Bluetooth | ZigBee | Z-Wave протоколи, оснащений вбудованим модемом LTE, акумулятором і технологією віддаленого керування розумним будинком. Пристрій активується і налаштовується через інтуїтивно зрозумілий веб-інтерфейс, а також дозволяє підключати датчики для комплексного управління будівлею через мобільний додаток Perenio Smart. Пристрій буде доступний у двох кольорових рішеннях – чорному і білому – щоб найбільш оптимально підійти до будь-якого інтер'єру приміщення. На це також розрахований мінімалістичний дизайн, у якому виконаний IoT Router. Сучасний дизайн доповнює стильна LED-підсвітка. Орієнтовна роздрібна вартість 2499 грн.

Інтелектуальна розетка Power Link призначена для моніторингу, керування і контролю споживання енергії різними електроприладами, а також для повідомлення користувачів про перевантаження мережі. Пристрій оснащений автономним таймером і захисними шторками. Bluetooth забезпечує роботу розетки без купівлі додаткового устаткування, а віддалене керування здійснюється через безпечний протокол зв'язку ZigBee. Рекомендована роздрібна вартість 995 грн.

Інфрачервоний пульт Red Atom призначений для керування різними побутовими приладами з ІЧ-портом різних виробників через додаток Perenio Smart і/або голосові помічники Google Home та Amazon Alexa. Рекомендована роздрібна вартість 499 грн. Зараз на сайті виробника його можна попередньо замовити за 399 грн.

«Нашою метою було об'єднати кілька функцій в невеликих стильних і компактних пристроях, які будуть органічно виглядати в різних інтер'єрах. Тому ми вирішили зробити акцент на класичну естетику, не намагаючись наздогнати швидкоплинні тренди. Дизайн і матеріали нових продуктів одночасно і красиві, і функціональні. Вперше показувати широкій публіці щось, над чим довго працювали, завжди хвилююче. Тішить, що гості і учасники конференції оцінили це і проявили жвавий інтерес до наших нових пристроїв», – розповів Андрій Канаєв, виконавчий директор Perenio IoT.

Під час свого виступу на конференції Tech Fusion 2019 топ-менеджер зазначив: для того, щоб зрозуміти, якими споживач хотів би бачити нові продукти, протягом трьох місяців Perenio IoT проводили дослідження цільової аудиторії. В рамках проекту були зібрані фокус-групи, які висловлювали власне бачення ідеального продукту. Це стосувалося всіх аспектів: від загального зовнішнього вигляду пристрою до того, де і як його краще встановлювати, яким він повинен бути на дотик і як виглядати в інтер'єрі.