Програмне забезпечення Cumulus для мережевого обладнання категорії white-box орієнтоване на великі ЦОДи

Nvidia вслід за Mellanox купує Cumulus

Робочі навантаження змінюються, обсяг даних росте, все це вимагає розподіленої мережі обчислювальних ресурсів та ресурсів зберігання, центр обробки стрімко розвивається до нової одиниці обчислень.

Cumulus пропонує користувачам мережевого обладнання категорії white-box мережеву операційну систему на базі Linux для великих ЦОДів, хмарних і корпоративних сервіс-орієнтованих середовищ. Cumulus Linux підтримує понад 130 різноманітних типів мережевого обладнання.

Cumulus підтримує понад 2000 клієнтів, на яких працює Cumulus Linux, його операційна система для мережевих комутаторів. Так само Mellanox надає користувачам вибір мережевого програмного забезпечення в рамках своєї стратегії Open Ethernet, розробленої 2013 року.

Злиття двох лідерів у галузі високопродуктивних обчислень та ринку ЦОД дозволить Nvidia надавати клієнтам можливості якомога ширшого використання обчислювальних ресурсів поряд зі зростанням продуктивності і зниженням експлуатаційних витрат. Для цього буде поєднуватися досвід Nvidia в галузі обчислювальної техніки з високопродуктивною мережевою технологією Mellanox.

Компанії пропонують упроваджувати інновації та оптимізувати весь мережевий стек, від мікросхем та систем до програмного забезпечення, включно з аналітикою.

Згідно з офіційним блогом Nvidia, «мережеве обладнання та програмне забезпечення повинні йти пліч-о-пліч, щоб робочі навантаження AI, хмари та HPC могли гнучко працювати в будь-якій частині всього центру обробки даних. З урахуванням попиту на цей вид еластичних обчислень, немає повернення до минулого, коли кожна мережева система мала своє власне середовище програмування».  

 

Довідка
Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Nvidia (NASDAQ: NVDA) –американська технологічна компанія, зареєстрована в штаті Делавер що базується в Санта-Кларі, штат Каліфорнія. Діяльність корпорації фокусується на розробці графічних процесорів (GPU), а також систем на чіпах (SOC). 2014 року Nvidia диверсифікувала свій бізнес, зосередившись на чотирьох ринках: ігрова галузь, професійна візуалізація, центри обробки даних та автоіндустрія, а нещодавно включила до цього переліку розвиток п'ятого напряму – штучного інтелекту.

Докладна інформація на http://nvidianews.nvidia.com