Нові міні-ПК від Prestigio Solutions. Компактні, потужні, створені для підвищення ефективності вашого бізнесу

Prestigio Solutions, власний бренд ASBISC Enterprises Plc,радий повідомити, що незабаром у продаж надійдуть три нові моделі міні-комп’ютерів, які розроблені для задоволення широкого спектру бізнес-вимог у таких галузях, як корпоративний бізнес, роздрібна торгівля, охорона здоров’я, освіта, готельно-ресторанний бізнес та інші. Ці міні-комп’ютери здатні працювати в багатозадачному режимі з різним програмним забезпеченням та сценаріями. Зверніться до свого менеджера, щоб дізнатися подробиці та оформити попереднє замовлення!

Компактна потужність для різноманітних потреб

Міні-ПК PSMPC100 – це універсальне і компактне рішення, призначене для задоволення широкого спектру потреб. Поєднання процесора Intel N100 12-го покоління, швидкісного SSD-накопичувача об’ємом 256 ГБ і оперативної пам’яті DDR4 3200 МГц об’ємом 8 ГБ забезпечує чудову загальну продуктивність. Портативний дизайн, безшумна робота і широкий спектр варіантів підключення, включно з Wi-Fi 6 і Bluetooth 5.2, роблять його ідеальним вибором для різних випадків, від професійної роботи до розваг і не тільки. Універсальність і продуктивність роблять Міні-ПК PSMPC100 цінним доповненням до будь-якої системи.

Ключові сфери застосування: робочі станції, переговорні кімнати, колл-центри, освітні установи, digital signage, для військових потреб і багато іншого.

Розкриття високопродуктивного потенціалу

Моделі міні-ПК PSMPC103 і PSMPC105, оснащені процесорами Intel® Core™ i3 та i5 12-го покоління, являють собою потужні обчислювальні рішення в компактному металевому корпусі. Ці barebone-системи забезпечують високу продуктивність для повсякденних завдань, мультимедійного споживання і навіть високопродуктивних застосунків. Численні можливості вводу/виводу, як-от 4 порти USB Type-A, 2 порти USB Type-C і 2 порти HDMI, забезпечують широкі можливості під’єднання різноманітних периферійних пристроїв і дисплеїв. Користувачі можуть налаштувати систему під свої потреби, вибравши бажаний обсяг пам’яті та накопичувачів.

Ключові галузі: малий бізнес, креативна індустрія, ІТ, технології та виробництво, для військових потреб.

Для отримання додаткової інформації та оформлення попереднього замовлення зверніться до менеджера компанії АСБІС-УКРАЇНА або напишіть листа на prestigiomb@asbis.ua.