Поєднання найкращих у роботі класових мереж

Mellanox купує Titan IC для посилення лідерства у сфері безпеки, мережевого інтелекту та аналітики даних

Mellanox Technologies, Ltd., провідний постачальник високоефективних комплексних інтелектуальних рішень для серверів центрів обробки даних та систем зберігання, оголосив, що досяг остаточної згоди щодо придбання приватної компанії IC Titan – провідного розробника мережевої розвідки (NI) та технологій безпеки, орієнтованих на прискорення пошуку та аналізу великих даних у широкому діапазоні застосунків у центрах обробки даних у всьому світі. Це придбання дозволить додатково посилити можливості мережевої розвідки Mellanox, що надані завдяки передовим сімействам ConnectX та BlueField – рішень SmartNIC та I/O Processing Unit (IPU). Команда світового класу Titan IC в Белфасті, Північна Ірландія, стане центром передових мережевих досліджень та розробок для Mellanox.

Глибока аналітика та підвищена безпека з прискореними темпами інновацій

«Мережева розвідка – це важлива технологія в поєднанні з нашим провідним галузевим портфелем мережевих комутаторів, SmartNIC та IPU, – підкреслив Ейал Уолдман (Eyal Waldman), президент і генеральний директор Mellanox Technologies. – Наші клієнти отримають користь від глибокої аналітики та підвищеної безпеки, що забезпечуватиметься інтеграцією наших найкращих у класі Ethernet та InfiniBand продуктів, провідних світових технологій глибокої інспекції та аналітики від Titan IC. Завдяки цьому придбанню, наші інвестиції в M&A склали понад 1,2 мільярди доларів. Крім того, на сьогодні більше 53 мільйонів доларів ми інвестували в стартапи для подальшого розвитку нашої стратегії інтелектуальних мереж».

«Ми раді стати частиною Mellanox. Разом ми прискоримо темпи інновацій та піднімемо мережеву розвідку до нового рівня продуктивності та розуміння, – зазначив Ноел Маккенна (Noel McKenna), генеральний директор компанії Titan IC. – Ми співпрацювали з Mellanox протягом багатьох років, щоб інтегрувати наш процесор регулярних виразів RXP в їхню вдосконалену лінійку блоків обробки введення/виведення BlueField (IPU). Тепер у складі Mellanox ми зможемо досягти нових можливостей для кіберрозвідки, виявлення та захисту вторгнень та сучасних програм для аналізу даних».

Неперевершені можливості мережевої розвідки

Titan IC є світовим лідером у високошвидкісному комплексному зіставленні складних шаблонів та інспекції інтернет-трафіку в реальному часі для сучасних програм кібербезпеки та аналізу даних.

Високотехнологічний механізм прискорення інтелектуальної розвідки RXP вивантажує відповідність рядків регулярних виразів (RegEx) та зловмисного програмного забезпечення, звільняючи ядра CPU та забезпечуючи більш високу пропускну швидкість та підвищену ефективність. Унікальна здатність механізму RXP – одночасно керувати високою пропускною здатністю, глибиною правила та складністю. Це ідеальне доповнення до високоефективних IPU-рішень на базі BlueField, які включають мережеву швидкість руху, сховище та криптоприскорювачі Mellanox зі швидкістю до 200 Гбіт/с. Таке поєднання забезпечує неперевершені можливості мережевої розвідки, що робить BlueField ідеальним рішенням для широкого спектру застосунків, таких як потужні брандмауери, балансири навантажень, програми для виявлення та запобігання вторгнень, глибока перевірка пакетів, розпізнавання застосунків, засоби законного перехоплення, аналітика лог-файлів, пошук у сховищах та багато іншого.

Для отримання подробиць надішліть, будь-ласка, інформаційний запит на адресу mellanox@asbis.ua.


Довідка


Компанія АСБІС-Україна
– один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Mellanox Technologies – виробник телекомунікаційного обладнання. Компанія розташована в Саннівейлі, штат Каліфорнія, та Йокнеамі, Ізраїль.

З 2011 Mellanox є єдиним виробником комутаторів та мережевих адаптерів для високошвидкісних мереж Infiniband, 10G, 40G та швидших Ethernet для центрів обробки даних і кластерів.

Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт www.mellanox.com