Виробник анонсував нові активні DAC кабелі

MELLANOX представляє нові кабелі LINKX® 200G/400G та трансівери

Компанія Mellanox Technologies анонсувала нові трансівери400G DR4 на 500m, розгалужувачі 400G DAC та 100G SFP-DD DAC кабелі, орієнтовані на під’єднання накопичувачів та серверів. Додатково, нові 200G «активні» DAC кабелі для HDR InfiniBand та 200GbE Ethernet були представлені для розширення асортименту мідних кабелів до 4 метрів довжиною. І доповнили це все нові адаптери портів QSA56, для підключення одноканальних SFP-кабелів та трансіверів до 200G портів комутатора або мережевого адаптера. QSA56 підтримує кабелі та трансівери для відстані від 0,5 м до 10 км.

«Ми доповнили та адаптували нашу лінійку кабелів та трансіверів LinkX 25/50/100G для web-scale та cloud computing не тільки для OEM замовників з Китаю, але й для користувачів в усьому світі» – коментує Стін Гундерсен, віце-президент LinkX interconnects, Mellanox Technologies. «Ми знаходимося лише на початку переходу до 200G, але вже зовсім скоро настане ера 400G. Mellanox обирають завдяки нашому досвіду у високошвидкісних з'єднаннях, потужності компанії, що здатна забезпечити відповідні обсяги замовлень, та високій якості продукції» – додав він.

Всі продукти Mellanox адаптовані під дуже низькі Bit Error Ratios (BER) of 1E-15, що приблизно в 1000 разів краще за вимоги галузевих стандартів IEEE. Передача даних без помилок як для Ethernet, так і для InfiniBand є дуже важливим для застосунків, залежних від затримок – таких, як мережа HPC, зберігання даних, штучний інтелект та гіпермасштабні обчислення.

Для того, щоб отримати більше формації про компанію Mellanox та її галузеві рішення, надішліть запит на електронну адресу: mellanox@asbis.ua.

>>Source 

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Mellanox Technologies – виробник телекомунікаційного обладнання. Компанія розташована в Саннівейлі, штат Каліфорнія, та Йокнеамі, Ізраїль.

З 2011 Mellanox є єдиним виробником комутаторів та мережевих адаптерів для високошвидкісних мереж Infiniband, 10G, 40G та швидших Ethernet для центрів обробки даних і кластерів.

Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт www.mellanox.com