Mellanox оголошує про початок поставок Spectrum-3 – найбільш потужних і масштабованих у світі Ethernet-комутаторів для мереж 100/200/400GbE зі швидкістю комутації 12

Mellanox розпочинає поставки Еthernet-комутаторів Spectrum-3

Mellanox Spectrum-3 підтримує безпрецедентні можливості масштабування, тунелювання та віртуалізації мережі завдяки своїй передовій технології обробки пакетів FlexFlow™ і заснованої на телеметрії WJH (What Just Happened)™ у реальному часі. Mellanox Spectrum-3 ідеально підходить для створення високопродуктивних мереж другого та третього рівня як для віртуалізованих, так і для невіртуалізованих сценаріїв використання.

Ключові характеристики:

  • до 128 портів 100GbE, 64 порти 200GbE або 32 порти 400GbE;
  • до 200 000 записів NAT і мільйон маршрутів на кристалі;
  • повністю спільно використовуваний буфер пакетів, щоб максимізувати поглинання пакетних завдань і забезпечити справедливий розподіл смуги пропускання;
  • конфігурація RoCE-Ready в один клік з апаратним прискоренням та наскрізним керуванням перевантаженнями для спрощення роботи в мережі для систем зберігання, штучного інтелекту та робочих навантажень великих даних;
  • програмований конвеєр FlexFlow™, що забезпечує широкі можливості мережевої обробки в безпрецедентному масштабі;
  • деталізована телеметрія на основі WJH™ для спрощення мережевих операцій і значного скорочення середнього часу розв’язання проблеми;
  • одночасні швидкості портів NRZ і PAM4, що дозволяють гнучкі конфігурації;
  • робота за протоколом IPV4 та IPV6 з двома стеками;
  • підтримка оверлейних протоколів, включно з EVPN, VXLAN-GPE, MPLS-over-GRE/UDP, NSH, NVGRE, сегментною маршрутизацією на основі MPLS/IPv6 тощо;
  • адаптивна маршрутизація на основі потоків максимізує продуктивність і використання мережі для тканин третього рівня з високою перехресною пропускною спроможністю;
  • підтримка користувацьких мікросервісів, включених до контейнеру, з повним доступом SDK до застосунків керування хостами, оркестрації і телеметрії.

«Mellanox Spectrum-3 пропонує кращу продуктивність, більш просунуті функції і простіше керування, ніж будь-який інший 12,8-терабітних комутатор, – наголошує Аміт Кац, віце-президент Ethernet-комутаторів у Mellanox. – Наша підтримка VXLAN забезпечує однопрохідну маршрутизацію для понад 500 000 тунелів, що робить Mellanox Spectrum-3 найкращим комутатором не тільки для хмарних центрів обробки даних, а й для будь-якого мережевого розгортання, що підтримує віртуалізацію, контейнери або мікросервіси».

«За останні кілька років з продуктовими лінійками Mellanox Spectrum і Mellanox Spectrum-2 Mellanox неухильно збільшував свою ринкову частку в сегменті комутаторів Ethernet 100GbE рівня top-of-rack, – відзначив Сімус Крехан, президент Crehan Research. – Станом на останній звітний квартал Mellanox піднявся на четверту позицію в світі в цьому сегменті з часткою ринку понад 7%. Впровадження цих нових комутаторів Mellanox Spectrum-3 повинно забезпечити додаткове зростання для Mellanox у нових сегментах 200GbE і 400GbE».

«Mellanox і Cumulus співпрацюють вже понад п'ять років, щоб допомогти нашим клієнтам центрів обробки даних створити гнучку, високопродуктивну та високоавтоматизовану інфраструктуру з використанням Linux, – прокоментував Джош Леслі, генеральний директор Cumulus Networks.– Mellanox Spectrum-3 забезпечує багатофункціональну архітектуру кінцевих мереж, здатну досягати величезних масштабів за подвоєння продуктивності, як це було можливо раніше, що робить комбінацію Cumulus Linux і Mellanox Spectrum-3 важливою частиною нашого асортименту продуктів».

Mellanox Spectrum-3 є останнім доповненням до широкого асортименту програмних та апаратних продуктів на основі технології Ethernet Cloud Fabric (ECF) і зворотно сумісне з більш ранніми моделями Mellanox Spectrum на рівні SDK. Як і інші комутатори в сімействі Mellanox Spectrum, Mellanox Spectrum-3 завантажується ONIE і підтримує широкий вибір відкритих мережевих операційних систем (NOS), включно з Mellanox Onyx, DENT, SONiC та Cumulus. Клієнти можуть насолоджуватися більш високою продуктивністю і масштабністю, продовжуючи використовувати узгоджену програмну модель.

Для того, щоб отримати більше формації про компанію Mellanox та її галузеві рішення, надішліть запит на електронну адресу:mellanox@asbis.ua.


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації:www.asbis.ua


Mellanox Technologies
– виробник телекомунікаційного обладнання. Компанія розташована в Саннівейлі, штат Каліфорнія, та Йокнеамі, Ізраїль.

З 2011 Mellanox є єдиним виробником комутаторів та мережевих адаптерів для високошвидкісних мереж Infiniband, 10G, 40G та швидших Ethernet для центрів обробки даних і кластерів.

Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт www.mellanox.com

 >>SOURCE