Працювати вдома з Logitech - так само ефективно

Рішення Logitech для ефективної віддаленої роботи

Все більше компаній в Україні переводять працівників у режим віддаленої роботи вдома, закуповуючи робочі гарнітури, веб-камери та комплекти для ефективної роботи на відстані.

Рішення для відеоконференцз'язку Logitech стануть у нагоді для дистанційного навчання або повсякденного спілкування з друзями та родичам, коли немає можливості зустрітися особисто.

Переваги рішень
Logitech для дистанційної офісної роботи:

  • Зручність налаштування. Система швидко і легко встановлюються без фахової допомоги ІТ-спеціалістів.
  • Сумісність з програмним забезпеченням для командної роботи: Microsoft Teams, ZOOM, Skype for Business, Google та ін.
  • Якість звуку та відео. Обладнання з роздільною здатністю відео до 4K та мікрофонами з охопленням на 360° здатне забезпечити чудовий зв’язок навіть за посередньої якості інтернету. Звук автоматично поліпшується під час зв’язку.
  • Безкоштовне оновлення версій ПЗ. За необхідності ви можете завантажувати оновлення ПЗ для відеоконференцобладнання безкоштовно на сайті виробника.
  • Iнтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Споживачі відзначають легкість налаштування та зручність систем для відеоконференційLogitech у щоденному користуванні. 


Система відеоконференцзв'язку Logitech Group для середніх та великих приміщень


Система відеоконференцзв'язку Logitech Meetup для малих приміщень

 

 

Рішення для персонального користування вдома та віддаленої роботи:

Комплект Personal Video Collaboration Kit: веб-камера C930e та гарнітура H570e UC Corded Stereo USB Headset 

Комплект Pro Personal Video Collaboration Kit: Гарнітура Zone Wireless + веб-камера BRIO

Комплект Personal Video Collaboration Kit: Гарнітура Zone Wireless + веб-камера C925e


 

Подбайте про комфортні умови для роботи та навчання вже сьогодні!

Всі моделі гарнітур, веб-камер та систем для відеоконференцзв’язку в наявності на складі АСБІС-Україна. Для замовлення звертайтесь, будь-ласка до наших партнерів або за е-mail vc@asbis.ua

Офіційним дистриб'ютором продукції Logitech в Україні є компанія АСБІС-Україна – один з найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень.

Про компанію Logitech

Компанія Logitech розробляє продукти, які надають користувачам можливість легко і просто поринути у цифровий світ розваг. Ще понад 30 років тому пристрої Logitech були покликані об’єднувати людей завдяки цифровим технологіям. Сьогодні ж компанія створює продукти, які дозволяють повністю насолодитися масою аудіо- та відео розваг, іграми, спілкуванням у соціальних мережах та передачею даних через інтернет. Швейцарська відкрита акціонерна компанія  Logitech International, заснована у 1981 році, котується на Швейцарській фондовій біржі (LOGN) та на біржі Nasdaq (LOGI) у США.

Приєднуйтесь до Logitech на logitech.com, у блозі компанії та у @Logitech.

# # #

Про компанію ASBIS
Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua