На офіційному сайті з’явилася нова удосконалена версія програмного забезпечення RightSight™

Доступне оновлення програмного забезпечення RightSight для конференц-камер Logitech

Удосконалена версія програмного забезпечення RightSight™ виконує функції автоматичного керування камерами для відеоконференцзв’язку Logitech. Моделі, які підтримують оновлення: Meetup, Rally System та Rally Camera.

Технологія керування камерою Logitech RightSight™ забезпечує автоматичний поворот об'єктива та налаштування масштабування, що дозволяє оптимально скомпонувати кадр і охопити під час зйомки абсолютно всіх учасників наради. RightSight™ дає можливість бачити на екрані всіх без винятку присутніх за незмінно високої якості зображення. Також ця технологія підтримує безперебійний відеозв'язок у фоновому режимі. Завдяки цьому спілкуватися і встановлювати зоровий контакт зі співрозмовником можна так само вільно і природно, як і за його присутності в тому самому приміщенні.

Завантажити нову версію ПЗ Logitech RightSight™ можна за посиланням: https://support.logi.com/hc/en-us/articles/360026783153. Оновлення доступне для платформ Windows 10 (64-bit) ПК або Mac OS 10.14+.

Офіційним дистриб'ютором продукції Logitech в Україні є компанія АСБІС-Україна – один з найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень.

# # #                        
Про компанію Logitech

Компанія Logitech розробляє продукти, які надають користувачам можливість легко і просто поринути у цифровий світ розваг. Ще понад 30 років тому пристрої Logitech були покликані об’єднувати людей завдяки цифровим технологіям. Сьогодні ж компанія створює продукти, які дозволяють повністю насолодитися масою аудіо- та відео розваг, іграми, спілкуванням у соціальних мережах та передачею даних через інтернет. Швейцарська відкрита акціонерна компанія  Logitech International, заснована у 1981 році, котується на Швейцарській фондовій біржі (LOGN) та на біржі Nasdaq (LOGI) у США.

Долучайтеся до Logitech на logitech.com, у блозі компании та у @Logitech.

# # #
Про компанію ASBIS

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua