Розроблена спільно з професіоналами і для них

Logitech G анонсувала випуск своєї найлегшої бездротової миші для кіберспортсменів

КУПИТИ ONLINE

PRO X SUPERLIGHT

Уточняйте інформацію про наявність продукту у локального менеджера

Компанія Logitech G, провідний новатор у галузі ігрових технологій та пристроїв, представила свою найлегшу бездротову ігрову мишу – Logitech G PRO X SUPERLIGHT. Укомплектована бездротовою технологією LIGHTSPEED, датчиком HERO 25K та ультралегкою конструкцією, миша PRO X SUPERLIGHT швидко стає новим еталоном для світової кіберспортивної еліти.

«Гарний приціл – це обов'язкова умова, особливо під час гри в CS:GO, – зазначив Олександр «s1mple» Костильов, гравець в CS:GO в складі NAVI. – Logitech G PRO X SUPERLIGHT дозволяє мені грати на максимумі, без обмежень, без компромісів та, найголовніше, без промахів!»

PRO X SUPERLIGHT поповнила потужну лінійку пристроїв серії PRO, яка завдяки якості та продуктивності вже заробила гарну репутацію серед провідних світових професіоналів кіберспорту. PRO X SUPERLIGHT успішно пройшла випробування та вже зіграла ключову роль у перемозі данської команди Astralis у 12-му сезоні ESL PRO League Final, а також французької команди G2 Esports на League of Legends European Championship 2020.

«Я завжди шукаю бездоганне рішення для підвищення власних можливостей, – сказала Беніта «bENITA» Новшадян, професійний гравець команди VALORANT в CS:GO. – Новітня ігрова миша PRO X – легка і точна, вона дозволяє мені зосередитися лише на грі та задачі. Мене ніщо не стримує».

PRO X SUPERLIGHT була розроблена для усунення всіх перешкод на шляху до перемоги у іграх, де змагальний компонент є основним, ставши на сьогодні найлегшою і найшвидшою бездротовою мишею Logitech G. Модернізована, ретельно перероблена і спроектована для зниження ваги за одночасного підвищення продуктивності, миша важить менше 63 грамів та майже на 25% легша за стандартну бездротову мишу PRO.

Крім того, PRO X SUPERLIGHT оснащена більш чутливою бездротовою технологією LIGHTSPEED з частотою 2,4 ГГц, яка дозволяє грати без прив'язки до мережі та забезпечує до 70 годин роботи від батареї. Нова миша має великі ніжки, виготовлені з чистого тефлону, за рахунок чого забезпечується низьке тертя, неперевершена точність, швидкість і маневреність.

PRO X SUPERLIGHT оснащена датчиком Logitech G HERO 25K із розширенням до 25 600 точок на дюйм – першим у галузі субмікронним сенсором для миші, який може точно відстежувати рух (приблизно в 1/50 товщини людської волосини) без шкоди для точності. Датчик робить це без використання згладжування, помилкових рухів та паразитних коливань.

У сенсорі HERO 25K використовується інтелектуальна система керування живленням, що дозволяє плавно регулювати частоту зміни кадрів залежно від руху миші, щоб звести до мінімуму енергоспоживання. Навіть за високої роздільної здатності сенсор HERO вдесятеро ефективніший щодо витрат енергії за попередні датчики Logitech G.

«З PRO X SUPERLIGHT ми розширили межі можливого, поєднавши інноваційні технології, такі як LIGHTSPEED і HERO 25K, із суперлегким дизайном, – підкреслив Кріс Пейт, менеджер з портфоліо продукції Logitech G PRO Series. – Протестована та схвалена професійними спортсменами в усьому світі, миша PRO X SUPERLIGHT – це рішення для гравців, які шукають вершину продуктивності».

В Україні Logitech PRO X SUPERLIGHT попередньо очікується в січні 2021 року. Новинка буде доступна в двох кольорах – чорному та білому.

Офіційним дистриб'ютором продукції Logitech G в Україні є компанія АСБІС-Україна – один з найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень.

>>Logitech® G PRO X SUPERLIGHT

Про компанію Logitech

Компанія Logitech розробляє продукти, які надають користувачам можливість легко і просто поринути у цифровий світ розваг. Ще понад 30 років тому пристрої Logitech були покликані об’єднувати людей завдяки цифровим технологіям. Сьогодні ж компанія створює продукти, які дозволяють повністю насолодитися масою аудіо- та відео розваг, іграми, спілкуванням у соціальних мережах та передачею даних через інтернет. Швейцарська відкрита акціонерна компанія  Logitech International, заснована у 1981 році, котується на Швейцарській фондовій біржі (LOGN) та на біржі Nasdaq (LOGI) у США.

Приєднуйтесь до Logitech на logitech.com, у блозі компанії та у @Logitech.

# # #

Про компанію ASBIS

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua