Компанія Logitech G анонсувала випуск миші G102 LIGHTSYNC – оновленої моделі в линійці G102. Новинка вирізняється високою ефективністю й надійністю

Новий рівень гри: Logitech G анонсувала випуск миші G102 LIGHTSYNC

КУПИТИ ОНЛАЙН

Logitech G

Перевірити наявність

 

Ігрова миша Logitech G102 LIGHTSYNC оснащена класичним 6-кнопковим дизайном.Пристрій передає дані з частотою до 1000 разів на секунду – це у вісім разів швидше, ніж стандартні миші, тому під час переміщення чи клацання реакція на екрані практично миттєва. 

Завдяки пружинному механізму Logitech G102 LIGHTSYNC ліва і права кнопки реагують на натискання моментально та без збоїв. Крім того, його застосування дозволило мінімізувати зусилля для натискання. Разом із розподіленою конструкцією кнопок це забезпечує високу швидкість спрацювання й відчутний тактильний відгук.

RGB-освітлення G102 LIGHTSYNC включає в себе палітру до 16,8 мільйонів кольорів і різні рівні яскравості, що забезпечує можливість відображення ефекту «райдужної» кольорової хвилі освітлення.

 Миша також оснащена сенсором ігрового класу 8000 DPI із чутливістю від 200 до 8000 точок на дюйм, що забезпечує неймовірну точність, швидкість відстежування й узгодженість дій.

Пристрій можна запрограмувати за допомогою фірмового програмного забезпечення  Logitech G HUB. Сучасний інтерфейс дає змогу швидко персоналізувати й налаштувати команди для кожної кнопки миші.

В Україні Logitech G102 LIGHTSYNC попередньо очікується в травні 2020 року.

Продукт буде доступний у двох кольорах: чорному та білому. 

Офіційним дистриб'ютором продукції Logitech в Україні є компанія АСБІС-Україна – один з найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень.

 

Про компанію Logitech

Компанія Logitech розробляє продукти, які надають користувачам можливість легко і просто поринути у цифровий світ розваг. Ще понад 30 років тому пристрої Logitech були покликані об’єднувати людей завдяки цифровим технологіям. Сьогодні ж компанія створює продукти, які дозволяють повністю насолодитися масою аудіо- та відео розваг, іграми, спілкуванням у соціальних мережах та передачею даних через інтернет. Швейцарська відкрита акціонерна компанія  Logitech International, заснована у 1981 році, котується на Швейцарській фондовій біржі (LOGN) та на біржі Nasdaq (LOGI) у США.

Приєднуйтесь до Logitech на logitech.com, у блозі компании та у @Logitech.

 

Про компанію ASBIS

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua