Грай так, як хочеш ти! Logitech G презентує нову яскраву лінійку ігрових пристроїв

Нова бездротова гарнітура G733, що доступна в декількох кольорах та дозволяє гравцям підкреслити свій унікальний стиль, стала головним елементом колекції

Logitech G, лідер у галузі ігрових технологій, представила нову лінійку пристроїв, які роблять акцент на самовираженні та задоволенні від гри. Центральним елементом Logitech G-Series Color стала новинка – повнофункціональна бездротова ігрова гарнітура G733 LIGHTSPEED, наявна у 4-х яскравих кольорах, з яких можна обрати той, що найкраще пасує до вашого стилю. Довершують колекцію нові кольори для ігрових мишей G102 і G305, а також – для клавіатури G915 TKL.

«В міру того, як ігри стають все більш вагомою частиною поп-культури, самовираження та унікальний стиль стають важливою частиною ідентичності гравця, – підкреслив Уджеш Десаї, генеральний менеджер Logitech G. – З огляду на це ми вирішили створити колекцію високопродуктивних ігрових пристроїв у веселій та барвистій манері».

Починаючи від ігрових пристроїв і закінчуючи упаковкою продукту, сірий, білий та чорний кольори історично домінували в ігровій індустрії. З розвитком соціальних мереж й трансляцій наживо все частіше техніка, якою користуються гравці, потрапляє на очі широкому загалу, спонукаючи більше уваги приділяти тому, який колір мають їхні пристрої та що це каже про їх особистість світові. Відображення внутрішнього «я» в антуражі робить ігровий процес ще більш захопливим, і Color Collection від Logitech G виводить персоналізацію на новий щабель.

Нова бездротова гарнітура G733 буде поставлятися в 4-ох кольорах: білому, синьому, бузковому та чорному. Вона важить усього 278 г, оснащена змінними кольоровими амортизувальними накладками на наголів'я, а також м'якими двошаровими амбушурами, що робить її однією з найбільш зручних гарнітур Logitech G. Амортизувальні накладки на наголів'я G733 також випущені як окремий аксесуар і доступні в 4-ох різних дизайнах. Крім того, Logitech G представила колекцію насадок-емодзі для мікрофонів, сумісних з усіма гарнітурами і мікрофонами Logitech G.

«Ми вирішили розробити повнофункціональну гарнітуру, яка б дозволила людям підкреслити свою індивідуальність, – зазначилаТіффані Бірс,керівниця відділу аудіотехніки Logitech G. Гарнітура G733 та супутні аксесуари чудово впораються з цим завданням. Надійна, високоякісна ігрова гарнітура ідеально пасує до вашого ігрового всесвіту й дає можливість проявити себе, а також скористатися всіма перевагами передових технологій».

Окрім різноманітних колірних комбінацій G733, гравці відтепер зможуть обрати чорну чи білу версію бездротової механічної ігрової клавіатури Logitech G915 TKL, а також чорну, білу, синю або бузкову версію ігрових мишей: дротової Logitech G102 та бездротової G305.

В Україні ігрові пристрої з'являться орієнтовно в середині осені.

Офіційним дистриб'ютором продукції Logitech G в Україні є компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень.

# # #  

Про компанію Logitech

Компанія Logitech розробляє продукти, які надають користувачам можливість легко і просто поринути у цифровий світ розваг. Ще понад 30 років тому пристрої Logitech були покликані об’єднувати людей завдяки цифровим технологіям. Сьогодні ж компанія створює продукти, які дозволяють повністю насолодитися масою аудіо- та відео розваг, іграми, спілкуванням у соціальних мережах та передачею даних через інтернет. Швейцарська відкрита акціонерна компанія  Logitech International, заснована у 1981 році, котується на Швейцарській фондовій біржі (LOGN) та на біржі Nasdaq (LOGI) у США.

Приєднуйтесь до Logitech на logitech.com, у блозі компанії та у @Logitech.

# # # Про компанію ASBIS

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

 

Більше інформації: www.asbis.ua