DC1000B – це високопродуктивний економічний твердотільний накопичувач M.2 NVMe PCIe для центрів обробки даних

Kingston представляє перший твердотільний накопичувач NVMe Boot SSD для центру обробки даних

Buy online

Kingston SSD for Servers and Data Centers

Він ідеально підходить для використання в стійкових серверах великого об'ємуяк внутрішній завантажувач, а також для використання у спеціалізованих системах, де необхідний високоефективний SSD M.2. Крім того, тут вбудований захист від втрати живлення (PLP).

Накопичувачі SSD M.2 NVMe розвиваються в середовищі центрів обробки даних, забезпечуючи ефективність завантаження серверів для збереження цінних відсіків накопичувача фронтального завантаження. Виробники обладнання для серверів рівня Whitebox та Tier 1 починають оснащувати серверні материнські плати одним або двома роз’ємами M.2 для забезпечення завантаження. Хоча форм-фактор SSD M.2 спочатку був розроблений як клієнтський, компактні розміри та висока продуктивність роблять його привабливим для використання в серверному середовищі. 

Загальні характеристики SSD Kingston DC1000B:

  • Твердотільний накопичувач класу SSD для центрів обробки даних корпоративних додатків
  • Оптимізований завантажувальний носій для серверів
  • M.2 PCIe NVMe Gen3 x4
  • Швидкість читання – до 3 400 Мб/с; запису – до 600 Мб/с
  • Вбудований (PLP) захист від втрати живлення

З приводу додаткової інформації та замовлення Kingston DC1000B звертайтеся, будь-ласка: kingston@asbis.ua


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень, надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить у міжнародний холдинг з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 24 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7 000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Компанія Kingston– зараз є одним з найбільших в світі незалежних виробників пристроїв пам'яті. Штаб-квартира компанії розташована в місті Фаунтін Веллі, штат Каліфорнія, а загальна кількість співробітників Kingston перевищує 4000 чоловік по всьому світу. Kingston входить в список "Best Companies to Work for in America" ​​(Кращі роботодавці США) за версією журналу Fortune. Компанія створила зразкову корпоративну культуру, в основі якої лежать такі моральні норми як повага, лояльність, гнучкість і вірність принципам.

В Kingston впевнені, що необхідно інвестувати в розвиток своїх співробітників, і що кожен окремий співробітник є невід'ємною частиною загального успіху компанії.

Більш детальну інформацію про асортимент продукції ТМ Kingston Ви можете ознайомитися за посиланням: https://www.kingston.com/ru