Відомий світовий виробник пристроїв пам'яті Kingston Digital

Новий Kingston Data Traveler 70 – надійна та зручна флеш-пам’ять від лідера ринку

Data Traveler 70 від Kingston – це портативний флеш-накопічувач з інтерфейсом USB Type-C, що підтримує високий стандарт швидкості USB 3.2 Gen 1. Компактний дизайн (вага – 7 грам, габарити 59×18.5×9 мм) та наявність захисної кришки роблять транспортування пристрою легким, а зберігання – надійним.

Новий флеш-накопичувач вирізняється простотою використання та універсальністю, маючи, зокрема, високу сумісність з операційними системами: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Mac OS (v. 10.10.x+), Linux v.2.6x+, Chrome OS. До уваги користувачів – три варіанти ємності: 32, 64 та 128 ГБ.

Лінійка Data Traveler 70 забезпечена 5-річною гарантією та безкоштовною технічною підтримкою. Для попереднього замовлення нової моделі Kingston Data Traveler 70 прохання надсилати запит на електронну адресу kingston@asbis.ua.


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Kingston Digital, Inc. (KDI) є підрозділом компанії Kingston Technology Company, Inc., найбільшого світового незалежного виробника пристроїв зберігання даних. Компанія була заснована 2008 року. Базується в місті Фаунтен-Веллі, штат Каліфорнія, США.

Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт www.kingston.com