Intel запустила портал рішень Intel®

Портал рішень Intel (Intel Solutions Marketplace) для партнерів сприяє підвищенню темпів зростання, упровадженню інновацій завдяки міжнародному співробітництву

На новій платформі, завдяки персональним інформаційним панелям, партнери Intel можуть розвивати свій бізнес за допомогою нових партнерських зв’язків і пошуку партнерів, отримувати контакти й керувати ними, відстежувати показники ділової активності й пропонувати рішення на ринку кінцевим клієнтам. Нова платформа долучається до Intel® Partner University в ролі однієї з ключових пропозицій Альянсу партнерів Intel® (Intel® Partner Alliance), оголошене компанією перетворення партнерської програми зі збуту спрямоване на те, щоб допомогти партнерам об’єднуватися, упроваджувати інновації та розвиватися у світі, орієнтованому на обробку даних.

«Обсяг світових даних зросте з 33 зетабайт у 2018 році до неймовірних 175 зетабайт до 20251 року. Оскільки дані продовжують визначати майбутнє, рішення стають дедалі складнішими. Інновації вимагають ширшого кола партнерів, які працюють разом для створення пропозицій, що надають клієнтам більш ефективні способи переміщення, зберігання та обробки даних. Ми створили платформу, щоб допомогти партнерам вивчити нові предмети співпраці, продемонструвати інноваційні пропозиції та допомогти розвинути новий бізнес»,Эрік Томпсон, генеральний директор підрозділу глобальної партнерської підтримки Intel.

Чому це важливо: Портал рішень сприяє покращенню співробітництва між партнерами, допомагаючи їм сконцентруватися на бажаних результатах і надаючи персональний вибір опцій. Платформа оснащена новими потужними можливостями, які дозволяють партнерам підключатися й співпрацювати з глобальною мережею інших партнерів-колег для спільного постачання інноваційних рішень, орієнтованих на обробку даних, для кінцевих бізнес-клієнтів.  На сьогодні рішення, як правило, включають у себе апаратні засоби, програмне забезпечення та послуги в різноманітних поєднаннях і дедалі частіше розробляються для вирішення конкретних задач бізнесу. Наприклад, рішення, яке допоможе муніципалітету знизити споживання енергії за допомогою інтелектуальних приладів, може залежати винятково від частини бізнесу у сфері послуг, у той час як рішення зі штучного інтелекту для управління технічним обслуговуванням для скорочення часу простою може реалізуватися під керівництвом постачальника програмного чи апаратного забезпечення.  Порталі рішень робить цей вид співробітництва простішим і ефективнішим.

У грудні 2019 року Корпорація Intel запускає портал рішень Intel, платформу, яка допоможе партнерам упроваджувати рішення в умовах складної, орієнтованої на обробку даних економіки. (Джерело інформації: Корпорація Intel)

Що він пропонує:Портал рішень Intel закликає партнерів до співробітництва в межах розширеної взаємопов’язаної системи, дозволяючи партнерам Intel і кінцевим бізнес-клієнтам досліджувати й використовувати тисячі партнерських рішень, зокрема готові до впровадження рішення Intel® IOT Market Ready, штучний інтелект, автономні технології, центр і хмару зберігання та обробки даних, 5G і обчислювальну обробку даних нового покоління. Це дає партнерам нові шляхи для  впровадження інновацій, виходу на ринок і розвитку власного бізнесу. Серед ключових особливостей:

  • Цифровий онлайн-магазин: З допомогою новітнього онлайн-магазину легко отримати доступ до світової взаємопов’язаної системи партнерів і клиентів з допомогою продуктів, рішень і послуг. Публікація виконується оперативно й просто в покращеному інтерфейсі, а налаштовувані інформаційні панелі забезпечують глибоке розуміння середовища рішень Intel.
  • Персоналізовані результати пошуку: Розширений каталог пропозицій дозволяє користувачам легко проглядати тисячі продуктів і рішень, аби знайти ті, які задовольняють їхні потреби.
  • Інтелектуальне визначення кола потенційних клієнтів: Знайти підходящих партнерів і клієнтів легко з допомогою пошуку партнерів зі вбудованою системою штучного інтелекту, який додає підвищений ступінь персоналізації, залежно від типу партнера та їхніх основних областей рішення.

Плановані наступні кроки: Портал рішень Intel призначений для забезпечення спільної роботи у взаємопов’язаній системі, що дає партнерам змогу легко зв’язуватися один з одним у межах довірчої взаємопов’язаної системи Intel. Intel буде розширювати функціональні можливості протягом 2020 року, щоб допомогти партнерам керувати контактами, відстежувати показники з персональних інформаційних панелей і продовжувати розвивати цей бізнес.

1Джерело: Аналітична доповідь IDC (Міжнародний центр даних), за підтримки «Сігейт» (Seagate), «Епоха даних 2025 року: Оцифрування світу – від периферії до ядра», листопад 2018  

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Intel Corporation – американська технологічна компанія, провідний виробник електронних пристроїв та комп'ютерних компонентів, включаючи мікропроцесори та набори системної логіки (чіпсети). Корпорація є винахідником мікропроцесорів серії x86, якими оснащено більшість персональних комп'ютерів на планеті, і є другим за величиною світовим виробником напівпровідникових чіпів.

Докладніше: www.intel.com