З 12 червня для українських споживачів стануть доступними нові моделі міні-ПК Intel NUC на базі процесорів Intel® Core™ 10-го покоління

Нові міні-пк Intel NUC 10 покоління: мінімум форми – максимум вмісту

Intel NUC – це сімейство повнофункціональних комп'ютерів, розміщених в мініатюрному корпусі та готових до використання відразу після розпакування. Енергоефективний і повнофункціональний ПК здатен не лише задовольнити потреби в продуктивності для будь-яких задач, але й вміститися на долоні руки. Пристрої оптимізовані і налаштовані корпорацією Intel, супроводжуються 3-річною гарантією та клієнтською підтримкою міжнародного класу.

Революційний ультракомпактний Intel Nuc 10 оснащений сучасними моделями процесорів, передовою графікою, доповнений бездротовим модулем Wi-Fi, інтерфейсом Bluetooth та підтримкою об'ємного звуку 7.1. Заводська фірмова збірка Intel забезпечує найкращу сумісність складових системи, надійність та стабільність роботи, високу якість продукту в цілому, чого неможливо досягнути збираючи ПК самотужки.

Придбати Intel NUC 10 Performance kit Intel Core:

i3-10110U – https://hard.rozetka.com.ua/intel_bxnuc10i3fnh2/p222941503 

i7-10710U – https://hard.rozetka.com.ua/intel_bxnuc10i7fnk2/p222930145/

i5-10210U – https://hard.rozetka.com.ua/intel_bxnuc10i5fnh2/p222944839/

Для замовлення та додаткової інформації звертайтеся до офіційного дистриб’ютора Intel – компанії АСБІС-Україна: intel@asbis.ua.


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: http://www.asbis.ua

Intel Corporation – американська технологічна компанія, провідний виробник електронних пристроїв та комп'ютерних компонентів, включаючи мікропроцесори та набори системної логіки (чіпсети). Корпорація є винахідником мікропроцесорів серії x86, якими оснащено більшість персональних комп'ютерів на планеті, і є другим за величиною світовим виробником напівпровідникових чіпів.