Intel представляє потужні комп’ютери нового покоління розміром із долоню – міні-ПК Intel® NUC

Intel® NUC – це сімейство сучасних комп'ютерів, розміщених у мініатюрному корпусі. Енергоефективний та повнофункціональний ПК, що вміщується в долоні руки, здатен задовольнити потреби в продуктивності у будь-якій сфері: для цифрової творчості чи мультимедійних розваг, для «розумного дому» чи технологічної майстерні, у бізнес-перемовинах, промисловості, рекламі чи освітній галузі.

Існують варіації Intel® NUC залежно від ступеня складання: базові комплекти Intel® NUC для облаштування ПК власноруч та повністю готові до роботи міні-ПК Intel® NUC.

Комплекти Intel® NUC оснащені системною платою і корпусом, підтримують різні варіанти накопичувачів та операційних систем. Це опція для тих, хто потребує індивідуальних специфічних конфігурацій або просто має певні вподобання щодо характеристик і любить збирати свій комп’ютер самостійно.

Міні-ПК Intel® NUC обладнані сучасними моделями процесорів, передовою графікою, доповнені бездротовим модулем Wi-Fi, інтерфейсом Bluetooth та підтримкою об'ємного звуку 7.1. Заводська фірмова збірка Intel забезпечує найкращу сумісність складових системи, надійність та стабільність роботи, високу якість продукту в цілому, чого важко досягнути збираючи ПК самотужки. Пристрої оптимізовані та попередньо налаштовані корпорацією Intel, готові до роботи одразу після розпакування та супроводжуються 3-річною гарантією від виробника. Міні-ПК Intel® NUC доступні для придбання в магазинах Rozetka, Comfy, Foxtrot, Allo, Brain, Elmir.

Незабаром відбудеться реліз шести відеороликів про міні-ПК Intel® NUC, які розкриють усі переваги продукції та наочно продемонструють зручність користування революційним ультракомпактним комп’ютером розміром із долоню. Наразі детальніше з Intel® NUC можна ознайомитися на сторінці https://www.asbis.ua/intel-nuc

Для отримання додаткової інформації прохання звертатися до офіційного дистриб’ютора Intel – компанії АСБІС-Україна: intel@asbis.ua.


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: http://www.asbis.ua  

Intel Corporation – американська технологічна компанія, провідний виробник електронних пристроїв та комп'ютерних компонентів, включаючи мікропроцесори та набори системної логіки (чіпсети). Корпорація є винахідником мікропроцесорів серії x86, якими оснащено більшість персональних комп'ютерів на планеті, і є другим за величиною світовим виробником напівпровідникових чіпів.

Офіційний сайт: www.intel.com