Компанія Intel запускає процесори Intel® Core™ 11-го покоління з відеокартою Intel® Iris® Xe – найпродуктивніші у світі процесори для тонких і легких ноутбуків

Компанія Intel запускає найпродуктивніший у світі процесор для тонких і легких ноутбуків: Intel Core 11-го покоління

КУПИТИ ONLINE

11th Gen Intel Core

Компанія Intel відкриває нову еру в роботі ноутбуків, запускаючи свої мобільні ПК-процесори наступного покоління і розвиваючи широку партнерську екосистему, яка рухає індустрію мобільних ПК вперед.

Нові процесори Intel Core 11-го покоління із відеокартою Intel® Iris® Xe (кодова назва «Tiger Lake») є найпродуктивнішими у світі процесорами для тонких і легких ноутбуків з унікальними можливостями для ефективного виконання реальних задач, спільних проектів, творчості, ігор та розваг, доступного в усіх ноутбуках із операційними системами Windows і ChromeOS.

Ефективно використовуючи нову технологію оброблення даних SuperFin, процесори Intel Core 11-го покоління оптимізують використання енергії, забезпечуючи роботу на вищому рівні та швидке реагування, працюючи на значно вищих частотах порівняно з попередніми поколіннями. Наразі очікується більше 150 проектів на основі процесорів Intel Core 11-го покоління від партнерів, які включають Acer, Asus, Dell, Dynabook, HP, Lenovo, LG, MSI, Razer, Samsung та інші.

Компанія Intel також представила платформу для проектування ноутбуків Intel Evo, яка відповідає другому виданню технічних характеристик і цільовим показникам інноваційної програми Project Athena. Пристрої на основі процесорів Intel Core 11-го покоління з відеокартою Intel® Iris® Xe з позначкою Intel Evo визнані найкращими ноутбуками для виконання задач. Цього року очікується понад 20 затверджених проектів.

«Процесори Intel Core 11-го покоління із відеокартою Intel® Iris® Xe– це значний крок уперед у роботі процесорів із реальними задачами. Вони є найкращими процесорами для ноутбуків, які ми колись створювали,розповідає Грегорі Брайянт, виконавчий віце-президент і генеральний керівник групи клієнтських обчислювальних систем (Client Computing Group). – Від продуктивності і створення контенту до розваг та ігор – коли ви обираєте систему на основі процесора Intel Core 11-го покоління, особливо якщо він один із наших нових спільно створених та затверджених проектів на платформі IntelEvo, ви знаєте, що отримуєте найкращий можливий досвід роботи».

Процесори Intel Core 11-го покоління з відеокартою Intel® Iris® Xe

Процесори Intel Core 11-го покоління з відеокартою Intel® Iris® Xe – це найпродуктивніші процесори у світі для тонких і легких ноутбуків як із операційною системою Windows, так і ChromeOS. Вони представляють найперспективнішу систему на чипі, яка дозволяє ноутбукам серії U просунутися більше ніж на покоління вперед у продуктивності, творчості, іграх, розвагах та спільних проектах. Широкий вибір вбудованих функціональних можливостей підтримують найкращі існуючі тонкі й легкі платформи оптимізованими ЦП, ГП, прискореним штучним інтелектом (AI), оптимізацією програмного забезпечення та властивостями платформи, які збільшують продуктивність виконання реальних задач у найбільш використовуваних додатках і функціональних властивостях:

  • Широкі можливості для співпраці: Процесори 11-го покоління найкраще підходять для спільних проектів із більш поглибленим на персоналізованим досвідом, який підкріплений штучним інтелектом, що включає вдосконалене аудіо з розвантаженням ЦП для зниження фонового шуму за допомогою прискорювача Intel Gaussian and Neural Accelerator 2.0 (Intel GNA), прискорене за допомогою штучного інтелекту розмиття фону і роздільну надздатність відео, найновішу технологією декодування відео та Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) – найкращу вбудовану Wi-Fi технологією для відеоконференцій – і все в одному тонкому й легкому ПК.
  • Вищий рівень продуктивності: Більше ніж на 20% вища офісна продуктивність, якщо порівнювати з  конкурентами та процесами, які є прикладом щоденної роботи за ноутбуком. Також вбудовані можливості інтерфейсу Thunderbolt 4 надають максимум чотири порти під'єднання до зовнішніх пристроїв, зарядки, зовнішніх моніторів і розширених сховищ за допомогою одного кабелю.
  • Більше можливостей для створення контенту: До 2,7 разів швидше редагування реальних фото і до 2 разів швидше редагування відео порівняно з конкурентами, на додачу до підтримки 8K HDR дисплеїв і одночасної підтримки до чотирьох 4K HDR дисплеїв.
  • Розваги з ефектом присутності: Процесори  Intel Core 11-го покоління – перші в індустрії, де формат Dolby Vision підтримує апаратне забезпечення, що створює більший ефект присутності і оптимізує живлення на рівні системи приблизно на 20% порівняно з попередніми поколіннями, що дозволяє транслювати на годину більше відео в режимі використання батареї.
  • Новий ігровий досвід: До 2 разів більша продуктивність під час гри порівняно з попереднім поколінням. Грайте в Borderlands 3, Far Cry New Dawn, Hitman 2 та інші відомі відеоігри вперше з роздільною здатністю 1080р завдяки вбудованій відеокарті Intel. Поділіться своїм успіхом з друзями завдяки можливості грати і водночас транслювати гру в понад 2 рази швидше, ніж у конкурентів. Усе це міститься у вбудованій відеокарті Intel Iris Xe і тонкому й легкому дизайні.

 

Інтегрований і оптимізований щоб підкріплювати найкращі тонкі та легкі платформи

Як було розказано на заході Architecture Day 2020, нові архітектури ЦП Willow Cove і відеокарти Intel® Xe на основі нової технології SuperFin від Intel долають допустимі можливості частоти – до 4,8 ГГц, – вдосконалюючи енергоспоживання, і дозволяють вбудовувати в систему на чипі спеціалізовані обчислювальні компоненти, прискорювачі й технології для оптимізації програмного забезпечення. Процесори Intel Core 11-го покоління представляють найкращу комбінацію інноваційних обчислювальних компонентів необхідних для реальних навантажень, які включають:

  • Нову відеокарту  Intel Iris Xe , яка на 90% перевершує дискретні відеокарти, дібрані в цьому сегменті, і пропонує до 96 виконавчих блоків і об’єм L3 кешу до 16 Мб.
  • Перший набір команд для формування логічних висновків нейронної мережі в інтегрованій відеокарті за допомогою технології Intel® DL Boost: версія DP4 і перша із вбудованою підтримкою для типу даних INT8, що забезпечує до 5 разів кращу продуктивність штучного інтелекту.
  • Посилені апаратним забезпеченням заходи безпеки завдяки вбудованій технології Intel Control-Flow Enforcement (СЕТ) і Intel® Total Memory Encryption.
  • Підтримка високопродуктивного формату відео-кодування AV1 CODEC, що дозволяє енергоефективну підтримку роздільної здатності 4К навіть в умовах обмеженої пропускної здатності.
  • Перше рішення для обробки зображень, що робить можливим відеовимірювання та адаптивне регулювання яскравості.
  • Найкраще у своїй категорії підключення інтерфейсу Thunderbolt 4, яке підтримує до чотирьох портів з універсальним кабельним підключенням для заряджання, передачі даних і відео.
  • Перший мобільний клієнт системи на чипі із підключеним до ЦП інтерфейсом PCIe 4-го покоління і максимум чотирма з’єднаннями типу lane.

Завдяки масштабованій продуктивності теплового конверта від 7 до 28 ват дев'ятьом конфігураціям процесора на дві конструкції корпуса для більш гнучкого форм-фактора і до 4,8 ГГц турбочастоти процесори Intel Core 11-го покоління надають одноядерну швидкість, яка є вирішальною для посилених робочих навантажень на тонкі та легкі ноутбуки.

По додаткову інформацію звертайтеся до офіційного дистриб’ютора Intel – компанії АСБІС-Україна: intel@asbis.ua.
 

>>Більше інформації