Компанія Infortrend® Technology

INFORTREND анонсувала випуск нових горизонтально масштабованих NAS EONSTOR CS

Абсолютно нова продуктова лінійка є потужним доповненням до портфелю Infortrend у цьому сегменті. Вона орієнтована на високопродуктивні обчислення, засоби масової інформації, розважальну галузь тощо, які потребують більших ресурсів для зберігання даних. Крім того, чудова масштабованість дозволяє EonStor CS бути в тренді розвитку будь-якого бізнесу. Отже, клієнт отримує найсучасніше рішення для зберігання та керування даними.

Згідно з опитуванням, що було проведене Data Age 2025, до 2025 року обсяг даних складе 175 ЗБ, а це майже вп’ятеро рази більше, ніж зараз. Інновації, такі як відео 4K / 8K, центри обробки даних, IoT тощо – все це рушійна сила для швидкого зростання обсягу даних. Як ним керувати – відтепер це головна проблема в більшості галузей людської діяльності.

Користувачі NAS EonStor CS можуть вертикально розширювати свої сховища, враховуючи кількість дисків, що підтримує ця система – до 76, або вибрати горизонтальну масштабованість, підключивши до 144 вузлів (блоків CS). Чудова ефективність та потужність дозволяють підприємствам обробляти дані значних обсягів, гарантуючи їм захист від непередбачуваного зростання кількості інформації. Саме тому CS якнайкраще підходить для вимогливих прикладних сценаріїв: наприклад, аналітики даних у режимі реального часу, студій із виробництва відео та багато іншого.

Окрім продуктивності та масштабованості, EonStor CS забезпечує повний захист даних та високу їх конфіденційність. Щоб запобігти втраті даних, CS підтримує механізм захисту від диску до кластеру. Якщо будь-який з елементів вийде з ладу, дані не втратяться, і навіть більш того – ця подія не вплине на загальну продуктивність системи. Варто відзначити, що CS підтримує технології SED (Self-Encrypted Drive; самошифрований накопичувач) та WORM (Write Once Read Many; носій, що допускає однократний запис і багатократне читання). На практиці вони дозволяють ефективно попереджувати несанкціоновані операції з даними.

CS постачається з програмним комплексом централізованого керування EonOne. Цей пакет дозволяє користувачам керувати усім кластером через графічний інтерфейс у будь-який час та в будь-якому місці. Окрім того, модульна конструкція та резервні ключові компоненти роблять заміну окремих вузлів реальною без будь-якої перешкоди для роботи системи в цілому.

«На шляху до нової ери даних тепер та чи інша галузь або встановлює нову систему зберігання, або суттєво модернізує наявну. Під час цих процесів клієнти стикаються з такими проблемами, як вимоги до продуктивності та потужності, несумісність компонентів, трудомістка міграція даних або навіть простої. Впровадження EonStor CS полегшує керування великими обсягами даних, зменшує витрати на ІТ, а ще клієнт отримує всі переваги інноваційних програм», – зазначив Томас Као, старший директор із планування продуктів.

Для отримання більш детальної інформації про EonStor CS надішліть, будь ласка, свій запит на електронну адресу infortrend@asbis.ua

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Infortrend Technology, Inc. – тайваньська компанія з виробництва DAS-, NAS- та SAN-систем зберігання даних із підтримкою сторонніх дисків SAS SSD/HDD, SATA SSD/HDD та Nearline-SAS. Штаб-квартира знаходиться в місті Сіньбей, Тайвань. У березні 2019 року компанія була включена виданням CIO Applications Europe до Топ-10 провайдерів хмарних рішень-2019. 

Для отримання додаткової інформації відвідайте сайт www.infortrend.com