Оновлення передбачає автоматичну ізоляцію мережі та забезпечує підвищення продуктивності.

Компанія Infinidat випускає нову версію InfiniGuard для підвищення стійкості до кіберзагроз

Нещодавно компанія Infinidat представила InfiniSafe – нове програмне забезпечення для свого рішення щодо захисту та відновлення даних InfiniGuard, що, за твердженням компанії, виведе стійкість до кіберзагроз на абсолютно новий рівень.

Це ПЗ надає ізольовану аналітичну мережу для перевірки та відновлення даних, а також незмінні відображення миттєвого стану, логічний захист із проміжками та забезпечує майже миттєве відновлення завдяки використанню в цій операції всіх дискових накопичувачів.

В умовах постійного зростання кількості кібератак технологія InfiniSafe стає для компаній важливою перевагою у боротьбі за безпеку даних. .

Автоматизовані ізольовані мережі

Нещодавно представлена ізольована мережа відокремлює пристрій від основної мережі, забезпечуючи безпечний простір для аналізу наявних резервних копій. Оскільки цей процес не зачіпає основну мережу, набори даних можна тестувати в безпечних умовах для пошуку того набору, який не зачеплять шкідливим програмним забезпеченням або програмою-вимагачем, і його відновлення з одночасним ігноруванням взламаних резервних копій.

Крім підвищення стійкості компаній до кіберзагроз, ця функція дозволяє використовувати єдину систему InfiniGuard замість двох окремих систем, що сприяє значній економії коштів. .

Підвищена швидкодія

InfiniGuard є спеціалізованим пристроєм резервного копіювання (PBBA), побудованим на архітектурі InfiniBox і попередньо встановленим у стійку 42U. До його складу входять три блоки дедуплікації даних (DDE), які також модернізували для збільшення пропускної спроможності.

Завдяки новому апаратному забезпеченню B4300 на основі системи F4300 InfiniBox, InfiniGuard тепер може виконувати резервне копіювання даних зі швидкістю до 180 ТБ/годину — більш ніж удвічі швидше, ніж попередні моделі. Це також скорочує час віддаленої реплікації та значно прискорює повне відновлення.

За даними Infinidat, відновлення резервного набору даних обсягом 1,2 ПБ тепер може бути виконано за 13 хвилин та 30 секунд. Далі стають доступні для відновлення, виконання якого в повному обсязі займає менше 30 хвилин – це новий рекорд серед спеціалізованих пристроїв резервного копіювання.

зазначає Філ Буллінгер, генеральний директор компанії Infinidat. .

Новий InfiniGuard, завдяки нашій передовій технології InfiniSafe, підвищує стійкість до кіберзагроз, прискорює реплікацію на альтернативні ресурси та змінює уявлення про можливості сучасного захисту та резервного копіювання даних. InfiniGuard встановлює новий стандарт готовності до відображення кібератак, які стають все небезпечнішими,” зазначає Філ Буллінгер, генеральний директор компанії Infinidat. ..