Еталонна архітектура забезпечує 100% доступність для застосунків та даних у географічно розрізнених середовищах зберігання

Infinidat розширює екосистему з підтримкою Infinibox Active-Active для VMWARE VSPHERE Metro Storage кластера

Infinidat, провідний постачальник мультипетабайтних рішень для зберігання даних, оголосив про підтримку VMware vSphere Metro Storage Cluster (vMSC) з Infinidat InfiniBox Active-Active Replication, що забезпечує 100% доступність застосунків та даних для віртуалізованих середовищ.

Скороченний часу простою одночасно з високою продуктивністю
VMware vMSC дозволяє одному кластеру фізичних ресурсів хоста працювати у віддалених один від одного центрах обробки даних. Розгортання vMSC за допомогою реплікації InfiniBox Active-Active дозволяє забезпечити високу доступність програм та даних у географічно розрізнених середовищах зберігання.

«VMware розуміє важливість високої доступності для критично важливих застосунків, – наголошує Піт Чаргін (Pete Chargin), старший директор vSpherePlatform, VMware. – Наші клієнти в усьому світі стандартизували vSphere для своїх найважливіших застосунків і використовують vMSC, щоб скоротити час простою та забезпечити високу продуктивність. Еталонна архітектура vMSC Infinidat – це одне з рішень, яке ефективно задовольняє потреби замовників в ефективних мультипетабайтних корпоративних середовищах, оптимізуючи значення vMSC для вищого рівня корпоративного ринку».

Нульове RPO і нульове RTO
Реплікація InfiniBox Active-Active досягає нульової RPO та нульової RTO, що дозволяє критично важливим для бізнесу службам продовжувати працювати навіть після повного збою роботи одного з ЦОД. Реплікація InfiniBox Active-Active не тільки швидша з точки зору затримки, ніж рішення інших постачальників, що пропонують дійсно активну можливість синхронної реплікації, вона також забезпечує високу передбачувану продуктивність для критичних робочих навантажень. Для програм, що є важливими для бізнесу, передбачувана продуктивність не менш важлива, ніж висока доступність, і Infinidat здатен забезпечити і те, й інше.

Нові переваги для клієнтів, що впроваджують vMSC
Ця колаборація розширює багаторічну співпрацю Infinidat з VMware. Приблизно 2/3 з 6 ексабайтів розгорнутого сховища Infinidat так чи інакше залучають середовища VMware. Ця остання інтеграція відкриває vMSC для нових потенційних клієнтів, які, можливо, ще не застосували подібний тип рішень через проблеми з продуктивністю, масштабованістю або вартістю.

«Ця нова прихильність до екосистеми VMware – захопливий наступний крок у нашому партнерстві, завдяки якому ми вже понад п’ять років обслуговуємо спільних клієнтів, – відзначив Ерік Каулберг (Erik Kaulberg), віце-президент Infinidat. – Клієнти, які хочуть розгорнути vMSC, тепер можуть отримати всі переваги масштабованості, продуктивності та 100% доступності Infinidat для своїх найбільш критичних навантажень».

Для отримання додаткової інформації про продукти Infinidat прохання надсилати інформаційний запит на електронну адресу: infinidat@asbis.ua.


Довідка
 

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень, надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить у міжнародний холдинг з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7 000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Infinidat –глобальна компанія з Ізраїлю, що займається розробкою, виробництвом та продажами СЗД корпоративного класу. Infinidat змінює парадигму корпоративних СЗД, зменшує капітальні/операційні витрати та знижує складність інфраструктури. Три роки поспіль (з 2015 до 2017) Gartner, публікуючи «магічний квадрант» СЗД, оцінював Infinidat як візіонера (Visionaries) – далекоглядного виробника ПО, що інвестує засоби в провідні технології, які ляжуть в основу наступного покоління продукту. 2018 року Gartner переніс Infinidat до сектору лідерів ринку (Leaders).

Докладніше: www.infinidat.com 

>>Source