Infinidat оголошує про подолання відмітки в шість ексабайт ємності поставлених систем

Infinidat подолав щабель у шість ексабайт для своїх СЗД

Infinidat, провідний постачальник мультипетабайтних рішень для зберігання даних, оголошує про подолання відмітки в шість ексабайт ємності поставлених систем. Перехід від 5 до понад 6 ексабайт відбувся менш ніж за півроку, що відображає швидке зростання ринку високодоступних містких СЗД і незмінний успіх Infinidat у наданні критично важливих рішень найвищої якості.

«Це – величезне досягнення для Infinidat, яке підтверджує той факт, що акцентування на економічності, простоті використання та масштабованості сховищ відповідає вимогам ринку, – відзначив Брайан Кармоді, головний технічний директор Infinidat. – Наші клієнти зосереджені на реалізації бізнес-ініціатив, які створюють конкурентну перевагу і підвищують операційну ефективність шляхом спрощення інфраструктури зберігання. З Infinidat вони не турбуються про доступність або продуктивність, адже знають, що 100% доступність даних і час відгуку менше мілісекунди є невід'ємною частиною наших рішень».

Більше можливостей і швидше зростання ємності
Загальний обсяг розгорнутого сховища Infinidat перевищує ємність СЗД восьми провідних постачальників all-flash array (AFA), поставлених в 2019 році. Infinidat розгорнув понад 1 екзабайт менше ніж за 6 місяців, а це – на 50% швидше ніж раніше. Очікується, що постійний попит на петабайтні системи прискорить зростання кількості клієнтів Infinidat та загальне розгортання систем зберігання даних. 

Системи зберігання InfiniBox були розроблені спеціально для задоволення потреб клієнтів у великій ємності, адже обсяг даних, які користувачі генерують та зберігають, продовжує зростати з двозначною швидкістю. Великі клієнти та власники невеликого бізнесу оптимізували свої експлуатаційні витрати і підвищили показники продуктивності персоналу, консолідувавши власні масиви зберігання даних в InfiniBox.

Вдосконалення програмного забезпечення для зберігання даних InfiniBox
Infinidat також оголосила про доступність ПЗ InfiniBox 5.0.11, що є безкоштовною для всіх клієнтів InfiniBox з наявною підтримкою. Версія 5.0.11 надає нову функціональність, яка вдосконалює загальну продуктивність, доступність та захищеність даних для реалізації в подальших концепціях Infinidat Elastic Data Fabric. Покращення включає реплікацію з групами консистентності в режимі Active-Active, підтримку стандарту захищених даних FIPS-140-2 і закладає основи для наступного покоління механізму Neural Cache.

Для отримання додаткової інформації про продукти Infinidat прохання надсилати інформаційний запит на електронну адресу: infinidat@asbis.ua


Довідка
 

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень, надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить у міжнародний холдинг з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7 000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Infinidat –глобальна компанія з Ізраїлю, що займається розробкою, виробництвом та продажами СЗД корпоративного класу. Infinidat змінює парадигму корпоративних СЗД, зменшує капітальні/операційні витрати та знижує складність інфраструктури. Три роки поспіль (з 2015 до 2017) Gartner, публікуючи «магічний квадрант» СЗД, оцінював Infinidat як візіонера (Visionaries) – далекоглядного виробника ПО, що інвестує засоби в провідні технології, які ляжуть в основу наступного покоління продукту. 2018 року Gartner переніс Infinidat до сектору лідерів ринку (Leaders).

Докладніше: www.infinidat.com