Процесори серії Intel® Xeon® E-2200 оптимізовані для забезпечення високої продуктивності в найрізноманітніших сценаріях робочих навантажень

Серверні системи GIGABYTE готові до нових INTEL® XEON® E-2200

Компанія Gigabyte повідомляє, що її серверні материнські плати сумісні з новими процесорами Intel Xeon® E-2200, які ідеально підходять для створення робочих станцій початкового рівня або серверних систем.

Серія процесорів Xeon® E-2200 – рішення, сумісні з Xeon® E-2100 Series. В них використовується та сама мікроархітектура та арсенал функцій: двоканальна пам'ять DDR4 2666 МГц, підтримка PCIe Gen 3.0 та функції PCH-USB 3.1 і SATA III. Водночас процесори серії Xeon® E-2200 отримали нові SKU з більшою кількістю ядер/потоків (зараз – до 8 ядер / 16 потоків) та більш високими  базовою і турбочастотами (частота в режимі турбо – до 5 ГГц на ядро). Це необхідно для забезпечення покращеної продуктивності як в однопокотоковому, так і в багатопотоковому режимах.

Для отримання додаткової інформації про серверні плати Gigabyte, що сумісні з новими процесорами Intel® Xeon® E-2200 Series, надсилайте інформаційні запити на електронну адресу gigabyte@asbis.ua.


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Intel Corporation – американська технологічна компанія, провідний виробник електронних пристроїв та комп'ютерних компонентів, включаючи мікропроцесори та набори системної логіки (чіпсети). Корпорація є винахідником мікропроцесорів серії x86, якими оснащено більшість персональних комп'ютерів на планеті, і є другим за величиною світовим виробником напівпровідникових чіпів.

GIGABYTE компанія, яка є світовим лідером у галузі ПК, пропонує комплексну лінійку продуктів, спрямовану на «Оновлення вашого життя». Завдяки досвіду, що охоплює системи споживачів, бізнесу, ігор та хмари, GIGABYTE використовує дослідження та інновації для постійного задоволення потреб користувачів. GIGABYTE славиться продуктами, що виграли нагороди, включаючи материнські плати, графічні картки, ноутбуки, міні-ПК та інші компоненти ПК та аксесуари, і зробив революцію в галузі ПК за допомогою запатентованих технологій DualBIOS ™ та Ultra Durable ™. 

>>Source