Gigabyte анонсує нову лінійку серверів із новітніми масштабованими процесорами Intel Xeon® другого покоління

Випуск нової лінійки серверів GIGABYTE на платформі INTEL XEON® другого покоління

Нове покоління рішень Gigabyte складається з сімейства серверних систем та материнських плат, включно із серверами загального призначення R-Series, GPU-серверами серій G для AI та HPC, багатовузловими серверами серії H для систем зберігання HPC, HCI та S-Series. Всі вони сумісні з новітніми процесорами Intel Xeon 2-го покоління.

AI-прискорення, безпека та екосистема

Платформа Intel Xeon Scalable – це фундамент для AI-орієнтованого та дата-центричного майбутнього. Intel додала 18 нових ідентифікаторів товарних позицій до цього сімейства процесорів, забезпечуючи для клієнтів доступність поліпшеної продуктивності та збільшеної тактової частоти в багатьох найпопулярніших цінових сегментах. Ці новітні процесори також отримали вбудоване прискорення AI, посилену безпеку та провідну в галузі екосистему, яку Intel представила разом із випуском платформи Xeon Scalable 2-го покоління у другому кварталі 2019 року.

Сервер з двома сокетами для центру обробки даних

Одна з найновіших платформ Gigabyte, що розроблена для процесорів Intel Xeon Scalable 2-го покоління – це G591-HS0. Йдеться про сервер 5U з двома сонетами, який може підтримувати до 32 однослотових FPGA-карт Intel Stratix. Це дозволяє розгортати його в центрі обробки даних як потужний механізм обробки відеоаналітики або навіть як платформу MEC (Mobile Edge Computing) з потужними можливостями прискорення пакетів. На додаток до великої кількості карт-прискорювачів, G591-HS0 також може підтримувати до 8 мережевих карт PCIex16 для забезпечення високої пропускної спроможності передавання даних.

Для того, щоб дізнатися більше про нові продукти Gigabyte, прохання надсилати інформаційний запит на електронну адресу gigabyte@asbis.ua.

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Gigabyte Technology – тайванський виробник та дистриб’ютор комп'ютерного обладнання. Основним напрямком роботи Gigabyte є виробництво материнських плат, а також користувальницьких відеокарт та портативних комп'ютерів, включно з тонкими та легкими ноутбуками під власним брендом Aero.

Дізнавайтеся більше на www.gigabyte.ua