Новий навчальний рік із гаджетами Canyon

Щоб краще зрозуміти свою дитину, яка має після трьох місяців безтурботності повернутися до школи, спробуйте згадати, як ви востаннє були у відпустці, а опісля намагалися повернутися до роботи. І от в чому парадокс – чим довша відпустка, тим складніше повернутися до праці!

Тому, наше головне завдання – зробити так, щоб повернення дитини до навчання було якомога легшим, а можливо, навіть, веселим і багатообіцяючим. 

У партнерському проєкті на The Page за участі бренду Canyon, ми підготували добірку гаджетів, які можуть допомогти дитині швидко повернутися до навчання після довгого відпочинку.

По-перше – це вже класний привід чекати на перше вересня, адже для дітей сьогодні всі ці технологічні штучки просто невід’ємна частина життя, а якщо вони ще й оригінальні та незвичайні, тим паче.

По-друге – деякі з цих гаджетів зможуть зробити навчання цікавішим та зручнішим.

Ловіть 3 новинки бренду, на які варто звернути увагу! 

Котячий вайб – неважливо, який саме процес навчання у школі вашої дитини, ми маємо дивитися правді в очі: вдома ваша дитина буде працювати багато – ну принаймні більше й частіше, ніж у мирний час. Тому передусім варто подбати про організацію робочого місця, за яким дитина захоче навчатися. Супер крутий бездротовий набір HSET-W6 Kitty Edition – це:

  • прикольний дизайн
  • великий килимок, на якому можна розмістити весь сет (клавіатура та миша)
  • українсько-англійська розкладка без жодних ru-літер
  • 100 майже безшумних клавіш із життєвим циклом 10 млн натискань, включаючи 15 мультимедійних
  • миша із безшумним кліком, має чотири тихі кнопки із життєвим циклом 3 млн натискань
    та багато корисних плюшок, які точно прийдуться до вподоби вашій дитині.

Якщо ваша дитина буде робити поруч не лише домашнє завдання, а й повноцінно вчитися – тиха клавіатура та миша не допоможуть вам без ще одного гаджета, який доповнить організацію вже повноцінного робочого місця – це бездротова гарнітура Canyon OnRiff 10. До речі, у продажу є в чотирьох кольорах, і можна вибрати не просто цікавий пастельний зелений або бежевий, а й фіолетовий – буде комплект з раніше придбаним сетом – Kitty Edition.

Годинник на кожен день, який розроблений спеціально для підлітків – Joyce KW-43. Це всі функції, які має годинник для дорослих, але в цікавому дизайні й з можливістю обрати яскраві та цікаві циферблати на кожен день року. Ваша ж особиста вигода полягає в тому, що Joyce KW-43, звісно, має Push-повідомлення для дзвінків та повідомлень, тож навіть якщо у школі не дуже прийнято світити телефоном під час уроку, дитина не пропустить ваші меседжі чи дзвінки. Ну, принаймні буде знати, що ви телефонували. Ну і нарешті головне. Як зазначалося вище, цей смартгодинник має фактично всі ті самі функції, що й «дорослий», тож тут є 25 різних спортивних режимів, великий 1,54-дюймовий IPS дисплей, 512 Мб, вбудований динамік потужністю 0,7 Вт та багато іншого.

Повну статтю читайте на сайті The Page.