Компанія Dell представила на ринок нове рішення для роботи – ноутбуки-трансформери серії Latitude моделей 9510 та 9410. Позиціонуються новинки як «розумні» ноутбуки для бізнесу

Нові ноутбуки Dell серії Latitude: найрозумніший бізнес-партнер усюди

Головне ноу-хау обох презентованих моделей – технологія Dell Optimizer, вбудована платформа AI, яка навчається на стилі роботи користувача та постійно адаптується до нього. Це включає такі функції, як ExpressResponse, що забезпечує максимальний рівень продуктивності там, де це наразі найбільш необхідно, ExpressSign-in – датчик присутності, що миттєво виводить систему з режиму сну та розпізнає власника через інфрачервону камеру, ExpressCharge, що здатна автоматично зарядити пристрій до 80% всього за одну годину, та Intelligent Audio, яка інтелектуально регулює різноманітні звукові налаштування.

Ноутбуки Dell Latitude 9410 та 9510 працюють на базі потужних процесорів Intel® Core™ i5 та i7 десятого покоління, що забезпечують високу продуктивність, керованість, вбудовані функції безпеки та стійкість платформи Intel® vPro®, а також відповідність майбутнім потребам. Оснащені новітніми ємнісними батареями, новинки також вирізняються надзвичайно тривалим часом роботи від акумулятора – до 27 та 30 годин поспіль відповідно.

Оновлена бізнес-серія є найкомпактнішими пристроями свого класу, маючи легкий стильний корпус із алюмінію з алмазним ограновуванням вагою до 1,4 кг. Ноутбук Dell 9510 має екран діагоналлю 15" із варіацією розгортання на 360 градусів, а Dell 9410 оснащений 14-дюймовим поворотним екраном. Обидві модифікації отримали енергоефективний IPS-дисплей із роздільною здатністю Full HD (1920×1080) з антибліковим покриттям та захистом від бруду.

Ноутбуки серії Latitude чудово підходять для роботи будь-де завдяки розширеним можливостям мережевого з’єднання. Технологія Intel® Wi-fi 6 (Gig+) забезпечує майже втричі більшу швидкість інтернету. Також пристрої підтримують широкосмугове мобільне з’єднання Gigabit LTE, а 9510 ще й новий стандарт 5G. Обидві моделі постачаються з ПЗ Windows 10 Pro для зручної та універсальної роботи.

Надходження нового товару на склад дистриб’юторської компанії АСБІС-Україна очікується в липні. Вже зараз новинка доступна для попереднього замовлення, для звернення до постачальника пишіть, будь ласка, на адресу dell@asbis.ua.


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Dell – американська корпорація з головним офісом в місті Остін, штат Техас, заснована в 1984 року. Один із провідних світових лідерів в галузі розробки і виробництва комп'ютерних систем. Входила в список Fortune 1000 (26-е місце за підсумками 2005 року), акції торгувалися на біржі NASDAQ, з 2013 року – приватна компанія.

Dell виробляє сервери, системи зберігання даних, робочі станції, мережеве устаткування, персональні комп'ютери, ноутбуки і КПК, принтери, багатофункціональні пристрої, монітори, проектори, телевізори. Генеральним директором Dell є її засновник Майкл Делл.

Детальніше можна ознайомитися на сайті виробника: http://dell.ua