Dell Technologies представляє Dell EMC PowerScale – нове сімейство систем зберігання даних

Dell встановлює новий стандарт для розкриття потенціалу даних із СЗД PowerScale

«Очікується, що до 2024 року обсяг сховищ підприємств із неструктурованими даними потроїться, і немає жодних ознак сповільнення цього процесу, – коментує Дан Інбар (Dan Inbar), президент і генеральний менеджер Storage, Dell Technologies. – В нашу епоху даних компаніям потрібен простий, безшовний та економічний спосіб зберігання та використання неструктурованих даних для впровадження інновацій, диференціації та швидшого виведення продукції на ринок. Сімейство Dell EMC PowerScale дає можливість розкрити потенціал власних даних та використовувати їх для значних досягнень у бізнесі».

Лідер у галузі зберігання даних підприємств розкриває потенціал неструктурованих даних

Dell EMC PowerScale працює на новому поколінні OneFS – операційній системі, відомій підтримкою Dell EMC Isilon. Сімейство PowerScale оснащене новими PowerScale на базі флеш-версії та NVMe на основі PowerEdge, а також наявними вузлами All-Flash, гібридними та архівними вузлами Isilon, що працюють під керівництвом операційної системи PowerScale OneFS 9.0.

Сімейство PowerScale забезпечує до 15,8 мільйонів операцій із введення-виведення на секунду (IOPS) на кластер, пропонуючи продуктивність, необхідну клієнтам для обробки вимогливих робочих навантажень, пов’язаних з AI, аналітикою, IOT, цифровими носіями, охороною здоров’я та наукою. Нові флеш-вузли PowerScale F200 вп'ятеро швидші за попередників. Поліпшене скорочення вбудованих даних робить платформу вшестеро ефективнішою.

Простота в будь-якому масштабі

PowerScale може починатися з малого та розростатися до масштабного петабайтного розміру, залишаючись простою у використанні.

  • Масштабування без збоїв. Кластери PowerScale можуть масштабуватися від 11 ТБ необмеженої потужності до 60 ПБ та виконувати мільйони файлових операцій без збоїв або вартісних простоїв для клієнтів. Вузли можна додати до PowerScale або до наявного кластеру Isilon всього за 60 секунд.
  • Інтелектуальна автоматизація. Завдяки можливостям горизонтального масштабування PowerScale ефективно розподіляє ресурси, щоб клієнти могли отримати найкращу продуктивність у кластері.
  • Відмовостійкість та ефективність. За рахунок гнучкої політики обробки відмови PowerScale забезпечує до 85% використання накопичувача в кластері та може витримувати збої в декількох вузлах.
  • Програмована інфраструктура. Завдяки підтримці низки провідних систем керування та контейнерної оркестровки, таких як Kubernetes та Ansible, клієнти можуть впорядкувати розробку програм та скоротити час розгортання.

Легке відстеження стану СЗД

Dell Technologies дозволяє клієнтам легко зрозуміти стан інфраструктури зберігання даних за допомогою програмного забезпечення, що входить до PowerScale.

  • Покращений контроль над даними. Впровадження програмного забезпечення Dell EMC DataIQ допомагає компаніям отримувати вигоду з неструктурованих даних, які зазвичай є розрізненими та некатегоризованими. DataIQ поникає до сховищ, надаючи доступ до єдиного перегляду даних про файли та об’єкти в Dell EMC, а також сторонніх та публічних хмарних сховищах, щоб упорядкувати їх.
  • Проактивний моніторинг працездатності. Програмне забезпечення для моніторингу інфраструктури Dell EMC CloudIQ та аналітика поєднує машинне навчання та інтелект людини, щоб забезпечити клієнтам аналіз продуктивності та ємності в режимі реального часу, а також відстеження історії для єдиного перегляду інфраструктури Dell EMC.

Будь-які дані, будь-де

PowerScale підтримує широкий спектр файлових протоколів, і клієнти можуть легко розгорнути його для задоволення своїх інфраструктурних потреб.

  • Будь-який застосунок. PowerScale OneFS 9.0 має широку багатопротокольну підтримку, включно з новітнім S3. Додаткова підтримка протоколів NFS, SMB та HDFS дозволяє клієнтам запускати велику кількість традиційних та сучасних застосунків без проблем сумісності.
  • Гнучкість розгортання. PowerScale легко розгортається в основних центрах обробки даних, у крайових місцях або в рамках стратегії кількох хмарних середовищ. Компактний розмір 1U та мінімальний розмір кластера для нових FlashScore F200 та NVMe F600 PowerScale роблять його ідеальним варіантом для крайового розгортання.
  • Підтримка мультихмар. PowerScale може безпосередньо під’єднуватися до всіх основних публічних хмар як керована послуга, що ідеально підходить для клієнтів, які бажають переміщувати або розгортати вимогливі застосунки в хмарі. Клієнти Google Cloud, які прагнуть заощадити час та впоратися зі складністю керування, можуть вибрати Dell Technologies Cloud PowerScale для Google Cloud – рідний хмарний сервіс, який поєднує продуктивність, масштаб та постійний досвід PowerScale з економією та простотою Google Cloud.

Гнучке споживання з Dell Technologies On Demand

Завдяки рішенню Dell Technologies On Demand клієнти PowerScale можуть відповідати на перепади робочого навантаження та нові запити на обслуговування еластичною ємністю та економією хмарних обчислень. Доступні декілька гнучких варіантів оплати за користування з коротко- та довгостроковими зобов'язанями, включно з одним роком гнучкого споживання.

Dell EMC PowerScale OneFS 9.0, вузли PowerScale та DataIQ відтепер доступні переважно в усьому світі. Більше про рішення Dell EMC PowerScale можна дізнатися у фахівців компанії АСБІС-Україна, надіславши інформаційний запит на dell@asbis.ua.


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Dell – американська корпорація з головним офісом в місті Остін, штат Техас, заснована в 1984 року. Один із провідних світових лідерів в галузі розробки і виробництва комп'ютерних систем. Входила в список Fortune 1000 (26-е місце за підсумками 2005 року), акції торгувалися на біржі NASDAQ, з 2013 року – приватна компанія.

Dell виробляє сервери, системи зберігання даних, робочі станції, мережеве устаткування, персональні комп'ютери, ноутбуки і КПК, принтери, багатофункціональні пристрої, монітори, проектори, телевізори. Генеральним директором Dell є її засновник Майкл Делл.

Детальніше можна ознайомитися на сайті виробника: http://dell.ua