Alienware

Ігровий настільний комп’ютер Alienware Aurora CML-S R11 – фантастична новинка для вибагливих гравців та кіберспортсменів

Інноваційний промисловий дизайн Legend із модифікованими шасі сприяє збільшенню повітряного потоку з меншими перешкодами порівняно з попередником. Внаслідок цього система регулювання напруги, що є ключовою для продуктивності пристрою, отримує переваги від нижчих температур, вимірюваних на радіаторі.

Нові графічні процесори з рідинним охолодженням гарантують безшумну роботу, спричиняють зниження температури та підтримують можливість розгону. Опція доступна ексклюзивно для конфігурацій із Single Nvidia GeForce RTX 2080 Super.

Нова Aurora R11 у шасі Lunar Light буде включати додаткову програмовану зону освітлення AlienFX RGB LED (не буде доступна для опції Dark Side of the Moon). Користувач матиме змогу самостійно задати окремий колір за допомогою безкоштовного програмного забезпечення Alienware Command Center.

Нове джерело живлення потужністю 1000 Вт (сертифіковано 80 Plus Gold) дозволяє використовувати більш потужні конфігурації, такі як Dual Nvidia GeForce RTX 2080Ti (недоступно для R8, R9 або R10). 80 Plus Gold забезпечує високу ефективність та потужність за рейтингом Gold.

Alienware Aurora CML-S R11 тепер працює з пам’яттю DDR4 на 2933 МГц від HyperX Fury XMP, що надає розширені можливості багатозадачності з більш швидкою та розгорнутою пам'яттю навіть у найпростіших конфігураціях системи.

Подробицями про новий ігровий ПК володіють фахівці дистриб’юторської компанії АСБІС-Україна: dell@asbis.ua.


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Alienware – американський виробник комп'ютерного апаратного забезпечення, дочірня компанія корпорації Dell. Alienware переважно займається складанням персональних комп'ютерів (зокрема ноутбуків) із комплектовання сторонніх виробників. Продукція орієнтована на аудиторію гравців у комп'ютерні ігри, вимогливих до продуктивності комп'ютера, а також використовуються для графічно важких застосунків із редагування відео та аудіо, моделювання.

Докладніше – на сайті https://www.dell.com/en-us/gaming/alienwar