Один з найбільших виробників сховищ зберігання даних у світі представляє новий твердотілий накопичувач NVMe™ Crucial P2

Crucial P2 SSD – незабаром в Україні: найкраща швидкість та продуктивність для обчислювальних потреб бізнесу

Прискореній технологією NVMe™, P2 має необхідну швидкість та надійність, якої потребує бізнес для оптимізації потенціалу та примноження прибутку. Надходження запам'ятовувального пристрою у продаж в Україні очікується вже в травні.

Якість Crucial P2 доведена інженерними інноваціями від Micron – виробника однієї з найсучасніших технологій пам'яті та сховищ у світі протягом понад 40 років. Користувацькі переваги продукту включають:

  • нові грані продуктивності завдяки одночасному скороченню часу завантаження та збільшенню швидкості передавання даних;
  • програмне забезпечення для керування SSD, що забезпечує оптимізацію продуктивності, безпеку даних та оновлення мікропрограмного забезпечення;
  • тривалу надійність, підкріплену тисячами годин перевірки, десятками кваліфікаційних тестів, різноманітними нагородами та 5-річною обмеженою гарантією.

SSD-накопичувач Crucial P2 буде доступний для придбання у двох обсягах пам’яті – 250 та 500 ГБ із відповідною витривалістю 150 TBW та 300 TBW. Швидкість послідовного зчитування становить 2100 та 2300 MБ/с відповідно. Серед інших ключових особливостей накопичувача – інноваційний інтерфейс NVMe™ PCIe® та 256-бітне апаратне шифрування AES, що допомагає захистити дані від хакерів та злодіїв.

Для отримання додаткової інформації щодо технічних характеристик SSD Crucial P2, а також для попереднього замовлення прохання звертатися до дистриб’юторської компанії АСБІС-Україна: micron@asbis.ua.


Довідка


Компанія АСБІС-Україна
– один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Micron Technology – американська транснаціональна корпорація, заснована 1978 року, що популярна своєю напівпровідниковою продукцією. Основну частину виробів становлять чіпи пам'яті DRAM та NAND, флеш-пам'ять, SSD-накопичувачі, а також датчики CMOS. Продукція для споживчого ринку продається під торговою маркою Crucial.

Детальніше про компанію та продукцію: www.micron.com