Новий сервер 2U зменшеної глибини для периферійних мікроцентрів для обробки даних підтримує гнучкі процесори Intel Xeon Scalable 2-го покоління з показником TDP на рівні 205 ват і 8-ма платами розширення

Виведення стандартних серверів на світові ринки 5G та телеком. Supermicro анонсує нову компактну систему 2U

Компанія Supermicro Computer, світовий лідер у галузі корпоративних обчислювальних рішень, екологічно безпечних технологій для зберігання даних і мережевої взаємодії, представила новий 2U Ultra SuperServer зменшеної глибини, оптимізований для потреб створення потужних і багатофункціональних платформ для мереж 5G і телекомунікаційного сектору.

Потужні, багатофункціональні системи: від краю до хмари

З поступовим переходом телекомунікаційної галузі на відкриті стандарти – наприклад, рішення на базі O-RAN, – оператори виявляють все більший інтерес до використання комерційних серверів у своїй інфраструктурі. Однак багато з представлених на IT-ринку серверних рішень стикаються з такими проблемами, як перевантаженість смуг пропускання, недостатня стабільність, затримки в оброблянні даних, загрози безпеці та цілісності інформації, а також із різними питаннями нормативно-правової відповідності та збереження конфіденційності. Представляючи стандартизовані сервери, оптимізовані для прикладних сценаріїв 5G, компанія Supermicro трансформує телекомунікаційну галузь за допомогою потужних, багатофункціональних систем, що забезпечують інтелектуальне безперебійне з'єднання в масштабах всієї мережі – від краю до хмари.

«Оскільки все більше компаній прагнуть модернізувати свої дата-центри та супутню інфраструктуру за допомогою передових серверних технологій, на цьому тлі ми активно розширюємо портфель систем, оптимізованих для прикладних сценаріїв 5G і телекомунікаційного сектору, –прокоментував президент і генеральний директор Supermicro, Чарльз Лян (Charles Liang). – Наш новий 2U Ultra SuperServer зменшеної глибини не лише забезпечує розширений функціонал, підвищену продуктивність і енергоефективність, але й оснащується резервними джерелами живлення змінного та постійного струму, а ще має сертифікат NEBS».

Високопродуктивні обчислення, зберігання та мережа

Вирізняючись високою надійністю, доступністю і зручністю експлуатації, новий 2U Ultra SuperServer від Supermicro у форм-факторі 2U зменшеної глибини підтримує два нових процесори Intel® Xeon® Scalable 2-го покоління з показником TDP на рівні до 205 ват і гарантує високу продуктивність обчислень, зберігання даних і мережевої взаємодії для периферійних мікроцентрів обробки даних. Новий Edge-cервер 2U підтримує модулі пам'яті DDR4 об’ємом до 6 Тб у 24 слотах тп оснащений 8-ма роз'ємами розширення PCI-E 3.0, що забезпечують гнучке налаштування мереж. Зручні фронтальні дисководи з можливістю «гарячої» заміни і модулі вентиляторів у поєднанні з компактною 22,6-дюймовою глибиною та сертифікацією NEBS 3 роблять цей сервер цінним активом для організацій, які бажають модернізувати власні ЦОД та супутню інфраструктуру.

Новий сервер Supermicrо характеризується підтримкою програмованої плати прискорення Intel® FPGA N3000 (Intel FPGA PAC N3000) – платформи з широкими можливостями налаштування, яка забезпечує реалізацію прикладних сценаріїв з високою пропускною здатністю і малим часом затримки. Ця платформа дозволяє прискорити впровадження технологій 5G і віртуалізації мережевих функцій (NFV) виробниками телекомунікаційного обладнання, постачальниками віртуальних мережевих функцій (VNF) і мережевими операторами, допомагаючи їм виводити на ринок гнучкі і високопродуктивні рішення.

Для того, щоб отримати більш детальну інформацію про рішення Supermicro, прохання надіслати інформаційний запит на адресу supermicro@asbis.ua.


Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua  

Компанія Supermicro Computer, Inc. (SMCI) – новатор у галузі високоефективних серверних технологій, який є провідним постачальником передових серверних рішень Building Block Solutions® для інформаційних центрів, хмарних обчислень, високопродуктивних обчислювальних центрів, корпоративних ІТ, Hadoop/Big Data та вбудованих систем. Ініціатива Supermicro «We Keep IT Green®» дозволяє надавати клієнтам найбільщ енергоефективні та екологічно чисті рішення з усіх доступних на ринку.

Детальніше: http://Supermicro.com