Надайте своїм співробітникам можливість працювати віддалено - просто та безпечно

Гарантія безпеки віддаленої роботи

Безпечний віддалений доступ для настільних комп'ютерів і ноутбуків.

Пропозиції BlackBerry® для настільних комп'ютерів можуть перетворити будь-який домашній ноутбук у віддалене робоче місце. Немає необхідності керувати пристроями, адже управління браузером – це все, що потрібно.

  • Трафік надійно маршрутизируется, а дані шифруються
  • Надається повний набір продуктивних додатків
  • Дуже простий в налаштуванні, немає потреби у VPN

Все, що потрібно користувачу щоб розпочтати віддалену роботу – посилання і код активації.

Максимальна продуктивність, зниження витрат і неперевершена безпека 

Сучасна альтернатива VPN і VDI

BlackBerry пропонує контейнерну середу, яка забезпечує ефективність праці співробітників без будь-яких складнощів і високої вартості традиційних VPN або Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

  •  Електронна пошта, календар і контакти ·      
  • Документи       
  • Додатки Microsoft Office® 365       
  • Інтранет-сайти        
  • Хмарні бізнес-додатки  

Просте включення і відключення

BlackBerry дозволяє ІТ-фахівцям підключатися до будь-якого користувача, надаючи простий ключ доступу. Після активації користувач може отримати доступ до всіх корпоративних ресурсів за допомогою єдиного входу у додатки BlackBerry на своєму комп'ютері, окремо від своїх особистих додатків. ІТ-фахівці також можуть легко видалити всі корпоративні дані з пристрою, наприклад, після закінчення контракту або в разі надзвичайної ситуації, не турбуючись про складний процес реєстрації та скасування реєстрації.

Комплексна безпека з елементами управління трафіком даних

BlackBerry використовує Data Path Controls для безпечної маршрутизації трафіку через брандмауер, і в той же час зберігає інтрамережу і будь-які SaaS дані захищеними і контейнезированими. BlackBerry також забезпечує підтримку PAC файлів.

  • "Whitelist" затверджених доменів
  • Установка політик браузера і додатків по групах користувачів
  • Підтримка сертифікатів сервера і постійних облікових даних
  • Можливість строгого тунелювання або гнучкого управління трафіком

BlackBerry Desktop надає користувачам безпечний доступ до електронної пошти, корпоративних веб-сайтів, серверів, контенту і файлах на їх персональних та корпоративних пристроях Windows 10 і macOS.Підтримка власного комп'ютера/ноутбука (BYOC / L) для штатних і позаштатних співробітників, включаючи підрядників, віддалених працівників і зовнішніх партнерів.
BlackBerry Remote Desktop Datasheet   

Cylance Protect додає AI-driven технологію, засновану на штучному інтелекті, яка попереджає атаки до того, як вони пошкодять ваші пристрої, мережу або репутацію. Більше передбачуваності. Менше клопоту. Профілактика безпеки за допомогою Cylance PROTECT.
CylancePROTECT for BlackBerry Desktop Datasheet

BlackBerry Digital Workplace дозволяє вам забезпечити свою сучасну робочу середу всіма корпоративними додатками, даними і інструментами, які необхідні для продуктивної роботи на будь-якому пристрої – і все це у безпечному, автономному робочому просторі, який постійно захищений від кіберзагроз.

Інклюзивна програмне забезпечення Awingu пропонує повне рішення VDI, що забезпечує потенційну заміну рішень для рішень Citrix або VMWare VDI.

Технічний опис BlackBerry Digital Workplace

За додатковою інформацією звертайтеся до фахівців компанії АСБІС-УКРАЇНА: blackberry@asbis.ua