Прагнучи зробити доступ до музики якомога простішим

Beoremote Halo: доступ до улюбленої музики в один дотик

КУПИТИ ONLINE

Beoremote Halo

Перевіряйте у вашого локального менеджера


новий пульт дистанційного керування, за допомогою якого всього в один дотик можна відтворити улюблену музику, подкасти та інтернет-радіостанції.

Beoremote Halo – довгоочікуване доповнення до асортименту високоякісних гучномовців Bang&Olufsen. Це водночас надзвичайно функціональний пульт дистанційного керування та вишуканий предмет побуту. Алюмінієве кільце, яке ніби «лине» в повітрі, оточує дискретну консоль; його можна закріпити на стіні як витвір мистецтва, або ж використовувати для транспортування приладу по будинку. 

Під час наближення до Beoremote Halo вбудований дисплей приладу починає підсвічуватися, що дозволяє користувачеві обрати улюблену музику або радіоканал. Контроль гучності регулюється дотиком, а міцне алюмінієве кільце забезпечує легкий тактильний зворотній зв’язок під час збільшення або зменшення гучності.

Beoremote Halo обладнаний чотирма кнопками «обраного», що дозволяє користувачам отримати доступ до улюбленої музики простим дотиком пальця. Такий підхід до музики в один дотик є засадничим для Bang&Olufsen вже понад 80 років.

Кнопки «обраного» також дають можливість користувачам безперешкодно перемикатися між TuneIn, Spotify або Deezer. Дисплей чітко ідентифікує контент, що відтворюється, а також відображає список під’єднаних пристроїв, що дозволяє керувати його роботою в кількох кімнатах. Щоб вимкнути всю музику, користувачі просто натискають і утримують кнопку режиму очікування.

«Доступ до музики у вашому домі повинен бути таким же простим, як і ввімкнення світла. Тому ми хотіли надати своїм клієнтам зручність фізичного пристрою, щоб вони могли легко запускати музику у себе вдома, не використовуючи смартфони», – прокоментував старший віце-президент Bang&Olufsen з управління продуктами Крістофер Поульсен.

Пульт дистанційного керування Beoremote Halo буде доступний у країнах розповсюдження холдингу ASBIS із 24 вересня. Для отримання інформації щодо появи пристрою в Україні прохання звертатися до компанії АСБІС-Україна на електрону адресу: market@asbis.ua

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: http://www.asbis.ua  

Bang&Olufsen (B&O) – данська компанія, що спеціалізується на розробці та виробництві фешенебельних аудіо-, відеосистем та телефонів класу Hi-End. Заснована 1925 року Петером Бангом та Свеном Олуфсеном для виробництва перших радіоприймачів, під’єднуваних до мережі змінного струму. Штаб-квартира та основні виробничі потужності Bang&Olufsen розташовані у місті Струер, Данія.

Докладніше – на офіційному сайті: https://www.bang-olufsen.com