Щоб відсвяткувати 95-річчя інновацій у звуці

Beoplay H95: Bang&Olufsen святкує 95 років досконалості з новими флагманськими навушниками

КУПИТИ ONLINE

Beoplay H95

 

"Beoplay H95 – це поєднання найкращих елементів звуку, дизайну та майстерності Bang&Olufsen – вдосконалення в категорії навушників, що піднімає нашу 95-річну спадщину високих стандартів", – говорить старший віце-президент Bang&Olufsen SVP з управління продуктами Крістоффер Поульсен (Christoffer Poulsen).

Ідеально придатні для тривалого носіння

Комфорт і зручність – запорука справжньої якості звуку. У Beoplay H95 овальна форма, що досконало закриває вухо, з м'якими амбушюрами з овчини, які забезпечують розкішну та чудову посадку для тривалого носіння, а інноваційний і інтуїтивно-зрозумілий інтерфейс забезпечується комбінацією сенсорного управління та механічними дисками.

Шляхом досліджень і експериментів інженери Bang&Olufsen створили дизайн навушників, який добре облягає вуха, але аж ніяк не більш необхідного. Ця форма, створена з м'якої піни з ефектом пам'яті, також забезпечує хороший контакт зі шкірою, що важливо для запобігання шуму зовні. Дизайн оголов’я був повністю перероблений з використанням волової шкіри з верхнім зерном, трикотажного текстилю за індивідуальним замовленням і м'якого наповнювача з піноматеріалу з ефектом пам'яті для комфорту.

Матовий алюмінієвий каркас контрастує з фактурою шкіряного оголов’я, створюючи мінімалістичний та водночас вишуканий дизайн. Магнітно-знімні амбушюри з овечої шкіри тактильно не менш чудові, ніж візуально, а внутрішня прокладка з адаптованої піни в поєднанні з механізмами обертання та нахилу навушників забезпечують ідеальне їх прилягання, максимальне комфортне прослуховування та ефективне пасивне звукопоглинання.

«Beoplay H95 – це результат нашої філософії, згідно якої цілеспрямований дизайн – це прекрасний дизайн – естетика та ефективність працюють разом», – каже віце-президент з дизайну Bang&Olufsen Гавін Івстер (Gavin Ivester) і продовжує: «Ми створюємо цілеспрямований дизайн з ключовими досконало виконаними формами, керованими функцією. Увага до деталей та видатна функціональність є основою нашої мови дизайну виразного мінімалізму. Вони надають Beoplay H95 спокійний та впевнений характер».

Оптимізовано у віртуальній акустичній лабораторії Bang & Olufsen

Beoplay H95 створені на базі індивідуальних 40-міліметрових титанових динаміків з неодимовими магнітами, встановленими в корпусах з портами, а звуковий дизайн реалізований з використанням фільтрів в запатентованому процесорі цифрової обробки сигналів (DSP), розробленому Bang&Olufsen. Навушники створені на вражаючому пасивному шумозаглушенні з найсучаснішою функцією активного шумозаглушення (ANC) серед всіх навушників Bang&Olufsen, яка є регульованою і адаптивної. В основу продуктивності ANC покладена повністю цифрова обробка та використання мікрофону з прямим зв'язком і зворотнім зв'язком для максимального зниження шуму. Налагодження та тестування обробки ANC проводилися в реальних умовах, а також у віртуальній акустичної лабораторії Bang&Olufsen (VR Lab) в Струері, де інженери можуть імітувати безліч різних шумових умов, починаючи від літаків, вокзалів, офісних приміщень, вуличного шуму і т.д.

Точні циферблати для гучності, ANC та прозорості

Компанія Bang&Olufsen є піонером з впровадження сенсорних інтерфейсів на алюмінієвих поверхнях. Сьогодні датська аудіокомпанія робить наступний крок, додаючи точний алюмінієвий циферблат на кожну сторону Beoplay H95. Останні рухаються з точністю та рівномірним плавним опором, немов кільця фокусування на об'єктивах висококласних камер. Кожен циферблат має тонку, лінійну текстуру, що підтверджує контакт. Це елемент високої чутливості, який здається природним у використанні, і забезпечує швидкий доступ до настройок звуку. Циферблат праворуч регулює гучність, тоді як циферблат ліворуч налаштовує ANC та прозорість. 

У сучасному світі відновна тиша може бути життєво важливою частиною розумового простору та душевного спокою. Нові навушники Beoplay H95 базуються на вражаючому пасивному зменшенні шуму за допомогою найсучаснішого активного шумозаглушення (ANC) серед усіх навушників Bang&Olufsen, який регулюється та адаптується. Ефективність ANC повністю заснована на цифровій обробці і використовує як зворотний зв'язок, так і мікрофон зворотного зв'язку, щоб максимально зменшити шум.

“Дім, робота та міський транспорт можуть бути динамічним середовищем, яке вимагає реакції, неважливо чи це адаптація до нового рівня шуму або зміна уваги на хвилину, наприклад, щоб відповісти комусь. Циферблати дозволяють швидко і легко робити те, що вам потрібно, і підтримувати мить в русі. Вони відчуваються як високоточне обладнання, саме тому що вони є ”, – говорить Гевін Івестр (Gavin Ivester). 

 

Чудова автономність і якість зв’язку 

Beoplay H95 володіє найкращою автономністю – до 38 годин, навіть із увімкненим ANC. Якщо вам потрібно підтримувати зв’язок із родичами або колегами по роботі, чотири голосові мікрофони забезпечать чудову чіткість під час дзвінків. Beoplay H95 використовує формування променя та вдосконалену технологію зменшення шуму, щоб максимально чітко вловити голос, одночасно зменшуючи вплив фонового шуму. Сюди також входить широка обробка бічних тонів, яка надає більш природне відчуття мови. Більше того, Beoplay H95 оснащений регульованим користувачем режимом прозорості, що дозволяє користувачеві чути оточення, не знімаючи навушників. 

Транспортується в компактному алюмінієвому футлярі 

Beoplay H95 легко та елегантно транспортується, щоб забезпечити насолоду вдома, домашньому офісі, на робочому місці та під час подорожей. Алюмінієві моно руки –  фірмовий елемент Bang & Olufsen з вишуканими поверхнями модернізовані додатковими шарнірами, завдяки чому навушники компактно складаються та поміщаються в компактний алюмінієвий футляр. Навушники з внутрішньою тканинною підкладкою захищені від ударів під час переходу з одного місця в інше. Класичний футляр Bang&Olufsen – створений, щоб прослужити довго. Крім того, він зроблений з дуже красивих матеріалів, котрі якнайкраще доповнюють вишуканість навушників Beoplay H95.

Аксесуари з алюмінію, шкіри та тканини

Ознака справжньої майстерності полягає в деталях. Навіть аксесуари – льотний адаптер, зарядний кабель та аудіокабель – отримали відтінок вишуканості з відповідним алюмінієвим корпусом та тканими шнурами зі шкіряним ремінцем, щоб переплутані кабелі залишились у минулому.

ACC та aptXTM Adaptive

Щоб забезпечити неперевершений досвід прослуховування, Beoplay H95 постачається  з ACC та aptXTM Adaptive – динамічно регульованим звуковим кодексом наступного покоління, розробленим для забезпечення надійної, низької затримки, низької швидкості передачі даних, високоякісного бездротового звуку, тоді як Bluetooth 5.1 забезпечує оптимальне підключення.

Доступність

Beoplay H95 (RRP 800 EUR, 700 GBP, 800 USD, 900 CHF, 6000 DKK) будуть доступні в чорному кольорі та відтінку «Сірий туман» у вересні 2020. 

ПРО BANG & OLUFSEN

Це розкішний аудіо бренд, заснований в 1925 році в м. Струер, Данія, Пітером Бангом та Свендом Олуфсеном, відданість та бачення яких залишаються основою для компанії. Протягом майже століття Bang & Olufsen розсуває кордони аудіотехнологій, і компанія продовжує залишатися в авангарді акустичних інновацій. Сьогодні кожен продукт Bang & Olufsen все ще характеризується унікальним поєднанням прекрасного звуку, позачасового дизайну та неперевершеної майстерності. Інноваційні та прогресивні товари компанії продаються по всьому світу в магазинах Bang & Olufsen, на bang-olufsen.com та у деяких роздрібних магазинах. У компанії працює приблизно 700 людей і працює на більш ніж 70 ринках. Акції Bang & Olufsen котируються на NASDAQ Copenhagen A/S. Дізнайтеся більше інформації: www.bang-olufsen.com