Bang & Olufsen підняв рівень розкішних кінематографічних вражень від телеперегляду 88-дюймового телевізора Beovision Harmony

Bang & Olufsen представляє 88-дюймовий телевізор Beovision Harmony

“Ми поєднуємо в собі найкращі характеристики: майстерність та високі технології відображення. Наші клієнти бажають отримувати максимальну кінематографічність та повне занурення у світ дизайну.Саме для цього ми створили нову двометрову Beovision Harmony, що працює від "зоряного" звучання Bang & Olufsen Signature Sound та першого в світі 88-дюймового 8-кілограмового OLED-телевізора”, зауважив Кристоффер Естергаард Поулсен, віце-президент по управлінню продуктами Bang & Olufsen.

Beovision Harmony був вперше представлений на тижні дизайну в Мілані в 2019 році, як чітке та сучасне поєднання мистецтва й технологій, коли телевізор перетворюється в скульптурну форму в той час, коли не використовується. Дві дубові й алюмінієві кришки частково закривають чорний екран, а коли телевізор увімкнено, панелі розлітаються, як метелик, що відкриває крила, і екран піднімається над ними до ідеальної висоти перегляду.

Максимальні можливості для кіно та спорту

Телевізор Beovision Harmony шириною два метри йде в комплекті з OLED 8K-дисплеєм 2020 роки від LG Electronics, оптимізованим для Bang & Olufsen, що дозволяє в повній мірі насолодитися кінематографічним досвідом Bang & Olufsen. З розширенням 8K, що забезпечує в чотири рази більше деталей, ніж 4K TV, і в 16 разів більше, ніж HDTV, він розроблений з приголомшливою якістю зображення, поліпшеною продуктивністю і функціями зі штучним інтелектом, які пожвавлюють фільми і спорт, як ніколи раніше. В основі телевізора є декілька передових базових технологій, зокрема новий процесор AI (Alpha) 9 Gen 3 AI. Цей просунутий процесор використовує поліпшену обчислювальну потужність і алгоритми глибокого навчання штучного інтелекту, щоб поліпшити якість зображення і забезпечити безліч спеціалізованих функцій для різних типів контенту.

Що стосується звуку, поряд з попередньо встановленою трьохканальною звуковою системою і вбудованим подвійним сабвуфером, телевізор повинен відповідати програмі Bang & Olufsen, що дозволяє підключати до восьми бездротових колонок Beolab для справжнього об'ємного звуку 7.1. Всі джерела можна контролювати за допомогою Beoremote One, пульта дистанційного керування, виготовленого з екструдованого алюмінію, який доповнює пристрій.

Ексклюзивне функціональне оздоблення та індивідуальні рішення

Поряд з уже існуючим вибором з дуба та натурального алюмінію, в Beovision Harmony недавно були додані ще два варіанти. Алюміній теплого мідного тону в поєднанні з "копченим" дубом і алюмінієм бронзового тону з волоським горіхом. Нові обробки будуть відповідати варіанту обробки Beolab 50 та Beolab 90, створюючи візуальну узгодженість між продуктами, коли вони включені в комплект домашнього кінотеатру. Нарешті, повне налаштування обробки на Beovision Harmony, Beolab 50 і Beolab 90 доступне для клієнтів, які бажають придбати щось унікальне.

ПРО BANG & OLUFSEN

Bang & Olufsen – це розкішний аудіо-бренд, заснований в 1925 році в Струері, Данія, Пітером Бенг і Свенд Олуфсеном, чия відданість і бачення залишаються основою компанії. Протягом, майже століття Bang & Olufsen розширює межі аудіотехнологій, і компанія продовжує залишатися в авангарді акустичних інновацій. Сьогодні, кожен продукт Bang & Olufsen, характеризується унікальним поєднанням красивого звуку, непідвласного часу дизайну і неперевершеної майстерності. Інноваційні та прогресивні продукти компанії продаються по всьому світу в магазинах
Bang & Olufsen, на bang-olufsen.com і в деяких роздрібних магазинах. Компанія представлена на більш ніж 70-ти ринках. Акції Bang & Olufsen користуються популярнісю на біржі NASDAQ Copenhagen A / S.