Bang & Olufsen та TCL оголошують про довгострокове глобальне ліцензійне партнерство!

Ми раді оголосити, що Bang & Olufsen та TCL Electronics уклали довгострокове ліцензійне партнерство, щоб інтегрувати “Audio by Bang & Olufsen” у преміальні та висококласні телевізори TCL, які будуть розповсюджуватися глобально. Ліцензійна угода триватиме шість років, починаючи з липня 2024 року.

Перший продукт, телевізор A300 Pro NXTFRAME, анонсований 17 липня 2024 року в Китаї та буде доступний наприкінці липня на китайському ринку. Новий телевізор матиме саундбар і сабвуфер, розроблені спільно командами Bang & Olufsen та TCL. Окрім всесвітньо відомої аудіо налаштування та звукового дизайну від Bang & Olufsen, новий продукт також матиме BeoSonic. BeoSonic – це власний цифровий інтерфейс Bang & Olufsen, який дозволяє клієнтам безперешкодно налаштовувати та покращувати звуковий досвід.

Крістіан Теєр, генеральний директор Bang & Olufsen, радий новому партнерству:

“Це партнерство з великим глобальним потенціалом для обох брендів. Ми будемо працювати, щоб клієнти TCL відчули перепреміальний звук та покращили загальний досвід використання продукції,” – сказав Крістіан Теєр. “У той же час, це подальше підтвердження нашої прихильності до розширення бізнесу ліцензійних партнерств відповідно до нашої стратегії та як зазначено документально в наших фінансових амбіціях.”

Містер Чжан Шаоян, старший віце-президент TCL Industries та генеральний директор TCL Electronics, додає:

“Ми раді оголосити телевізор A300 Pro NXTFRAME. Ми хочемо продовжувати покращувати клієнтський досвід, а партнерство з всесвітньо визнаними аудіо-експертами з Bang & Olufsen принесе неймовірний звук до нашого аудіовізуального портфоліо TCL.”

Детальніше про TCL та Bang & Olufsen

TCL – це швидкозростаюча компанія з виробництва побутової електроніки та провідний гравець у світовій телеіндустрії. Заснована в 1981 році, зараз вона працює на більш ніж 160 ринках у всьому світі. За даними Sigmaintell, TCL посіла 2-е місце на світовому телевізійному ринку за обсягом продажів у 2019 році. TCL спеціалізується на дослідженні, розробці та виробництві виробів побутової електроніки, починаючи від телевізорів, аудіо та продуктів розумного будинку.

Bang & Olufsen — це датський аудіобренд, заснований у 1925 році в Струєрі, Данія, Пітером Бангом і Свендом Олуфсеном, чия відданість і бачення залишаються основою для компанії. Протягом майже століття Bang & Olufsen розширює межі аудіотехнологій, і компанія продовжує залишатися в авангарді акустичних інновацій. Сьогодні кожен продукт Bang & Olufsen як і раніше характеризується унікальним поєднанням прекрасного звуку, позачасового дизайну та неперевершеної майстерності.