АСБІС-Україна уклала договір про співпрацю з провідним американським виробником друкарського обладнання та бізнес-рішень в галузі захисту документації. Компанія стала офіційним дистриб'ютором бренду Lexmark в Україні.

АСБІС-Україна стає офіційним дистриб'ютором Lexmark в Україні

АСБІС-Україна організовуватиме постачання та продаж принтерів, багатофункціональних пристроїв (БФП) та аксесуарів до них, а також витратних матеріалів. Продукція Lexmark вирізняється поєднанням надійності, продуктивності та безпеки для бізнес-користувачів.

Особливу увагу компанія АСБІС-Україна приділить просуванню послуг і рішень Lexmark з управління друком та документообігом для малого і середнього бізнесу, а також корпоративних замовників. Програмні новації Lexmark (управління інфраструктурою друку, галузеві рішення в галузі документообігу тощо) з допомогою і підтримкою офіційного дистриб'ютора впроваджуватимуться партнерами компанії АСБІС-Україна.

«Lexmark є одним із світових лідерів у галузі технологічних розробок і рішень у друкарській галузі. З появою на українському ринку продукції бренду ми не лише отримуємо можливість використовувати продуктивне і високо функціональне друкарське устаткування й рішення, але й долучаємося до світових стандартів безпечного зберігання і надійного захисту інформації у сфері документообігу, що є фундаментальною основою успішного ведення бізнесу в сучасних умовах. Для зручності і мотивації клієнтів ми пропонуємо гнучку систему ціноутворення, що враховує об'єми закупівлі та складність рішень, що впроваджуються», – коментує підписання контракту керівник відділу проектної дистрибуції АСБІС-Україна Олег Мельник.

  Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень, надійний, стабільний та прогресивний партнер і роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить у міжнародний холдинг з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 24 країнах, 30 000 активних клієнтів і безліччю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні понад 50 брендів і 15 000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Lexmark International, Inc. – американська корпорація, що спеціалізується на розробці і виготовленні пристроїв для друку та обробки зображень (включаючи лазерні принтери і багатофункціональні пристрої), а також на створенні бізнес-рішень і наданні послуг у цій галузі. Штаб-квартира компанії розташовується в Лексингтоні, штат Кентуккі (США).

Компанія Lexmark протягом 25 років пропонує клієнтам більше 170 країн світу інноваційні рішення й технології, які допомагають друкувати, захищати та управляти інформацією з легкістю і неперевершеною ефективністю.

Ваші запити на обладнання Lexmark Ви можете надсилати за адресою: lexmark@asbis.ua