ASBIS починає поставки Seagate Storage Systems & Solutions у регіоні EMEA

Компанія ASBIS розширює свою співпрацю із Seagate і починає дистрибуцію Seagate Storage Systems у регіоні EMEA в країнах: Україна, Білорусь, Росія, Казахстан, країнах Закавказзя та Центральної Азії, а також у країнах Центральної та Східної Європи, Близького Сходу й Північної Африки.

Предметом угоди є дистрибуція і післяпродажне обслуговування систем збереження корпоративного класу – комплексних рішень для дата-центрів і корпоративних клієнтів, а також співпраця з питань в сфері маркетингу. Seagate щорічно поставляє на ринок системи збереження загальною ємністю понад 400 ексабайт – значна частина всіх даних світу зберігається саме на накопичувачах Seagate. Спільно з ASBIS Seagate розширить обсяги поставок корпоративних систем збереження даних, включаючи продукти серії Exos і Nytro.

Жорсткі диски Exos і твердотільні накопичувачі Nytro розроблені спеціально для завдань і навантажень корпоративного класу, вирізняються високою продуктивністю, ємністю і надійністю, а також забезпечують максимальну безпеку даних і миттєвий доступ до них. Лінійка продуктів включає в себе широкий вибір дискових, гібридних і флеш-систем збереження даних для SAN-мереж, системи JBOD для підключення до серверів і легкого масштабування ємності, а також конвергентні обчислювальні платформи для забезпечення високої щільності збереження даних.

 «Підписання дистрибуторської угоди на обладнання Seagate Storage Systems ще більше зміцнює позиції ASBIS як VAD дистриб’ютора і постачальника рішень для дата-центрів і корпоративних клієнтів», – зазначив Product Marketing Director компанії ASBIS Марек Хоріл. «Рішення, про які ми говоримо, насправді вже протягом десятків років відомі замовникам у всьому світі. Єдине, що раніше вони постачалися лише каналами продажів провідних постачальників систем збереження даних, таких як HPE, Lenovo і DELL EMC. Сумарна інсталяційна база таких систем перевищує 1 мільйон систем по всьому світу – це більше ніж будь-який інший продукт у сегменті entry-level систем збереження даних.

І сьогодні ми особливо раді і горді першими представити на ринках України, Білорусі, Росії, Казахстану, та низки інших країн системи Seagate Storage безпосередньо від компанії Seagate. Ми переконані, що за допомогою наших зусиль рішення Seagate Storage Systems найближчим часом посядуть гідні позиції в дата-центрах найбільших замовників регіону».

Системи Seagate Storage знайдуть своє застосування для вирішення найрізноманітніших завдань, включно з основним збереженням даних під критично важливі програми, завданням віртуалізації серверів, різними рівнями збереження даних у приватних і гібридних хмарах, відеоспостереженням, високопродуктивними обчисленнями, системами резервного копіювання даних, аналітикою даних, додатками ЗМІ та індустрією розваг і багато іншого.

«Ми раді, що наше стратегічне партнерство з компанією ASBIS, що почалося в 1992 році, буде розширено за рахунок корпоративної лінійки Seagate Systems and Solutions. Вже понад 40 років ми випускаємо інноваційні системи збереження. Розширення співпраці з ASBIS – важливий крок, що дозволяє позиціонувати Seagate як комплексного постачальника систем збереження даних на ринках EMEA», – прокоментував Олександр Малінін, голова представництва Seagate Technology в Росії, Грузії, Україні та країнах СНД.

Крім поставок обладнання, кваліфікована команда технічних фахівців і менеджерів з продажу та маркетингу компанії ASBIS готова допомогти системним інтеграторам, постачальникам хмарних послуг і дата-центрам у виборі оптимального рішення для зростаючих потреб в зберіганні та обробці даних, а також у забезпеченні першого рівня підтримки для систем Seagate Storage Systems.  

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 30-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Seagate Technology
створює інфосферу та допомагає людству нарощувати потенціал, пропонуючи передові, ретельно продумані рішення для роботи з даними, розраховані на довготривале застосування. Дізнайтеся більше на сайті www.seagate.com. Слідкуйте за публікаціями Twitter, Facebook, LinkedIn и YouTubeі підписуйтеся на наш блог.

Дізнайтеся більше на сайті: www.seagate.com