ASBIS стала дистриб'ютором LEXAR в регіоні EMEA

ASBISc Enterprises PLC оголосила про старт дистрибуції продукції LEXAR в регіонах Центральної і Східної Європи та країнах СНД. В рамках цього партнерства ASBISc Enterprises PLC буде поширюватиме продукти Lexar, таких як карти Secure Digital, USB-флеш-накопичувачі, Compact Flash, твердотільні накопичувачі (SSD), модулі пам'яті UDIMM і SODIMM.

«Це стратегічне партнерство дозволить використати сильні сторони Lexar і Asbis Enterprises для надання клієнтам технологічних продуктів і рішень в Східній Європі, країнах Балтії та СНД», – сказав Самі Бенарфа, директор Lexar в регіоні EMEA.

«Ми раді співпрацювати з Asbis, провідним світовим дистриб'ютором, щоб продавати відзначений нагородами продукт Lexar на ринках, що розвиваються і надавати можливості довгострокового зростання для їх партнерів». Уже понад 20 років Lexar® користується довірою як провідний світовий бренд рішень для DRAM / NAND пам'яті, що забезпечує найвищий рівень продуктивності, якості, сумісності та надійності у Всіх типах продуктів пам'яті і зберігання.

Портфель брендів Lexar охоплює всі ринки, пропонує провідні в галузі технології і повну лінійку відзначених нагородами продуктів флеш-пам'яті, таких як карти Secure Digital, USB-флеш-накопичувачі, Compact Flash, твердотільні накопичувачі (SSD), модулі "оперативної" пам'яті UDIMM і SODIMM.

«Ми раді додати Lexar, одного з провідних постачальників рішень для пам'яті, в портфель ASBIS, що розширюэться. Співпраця з Lexar в багатьох регіонах – ще один позитивний крок для нашої компанії », – сказав Марек Хоріл, директор з маркетингу продукції ASBISc Enterprises plc.

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: http://www.asbis.ua  

Lexar Media, Inc. – американський бренд пристроїв пам'яті, вироблених китайською компанією Longsys.Заснований 1996 року та базується в Сан-Хосе, штат Каліфорнія. Продукція компанії включає карти пам'яті, USB флеш-накопичувачі, картридери, SSD, портативні жорсткі диски тощо. Рішення пам'яті Lexar забезпечують рівень продуктивності та надійності, необхідний для отримання максимуму від цифрового пристрою.

Докладніше – на офіційному сайті: www.lexar.com