Компанія BlackBerry Limited оголосила про доступність CylancePROTECT® для мобільних пристроїв під керуванням BlackBerry® Unified Endpoint Management (BlackBerry® UEM).

BLACKBERRY анонсувала CYLANCEPROTECT для мобільних пристроїв

Використовуючи технологію безпеки Cylance для штучного інтелекту, це рішення здатне ефективно забезпечити захист від мобільних загроз.

Для успішної конкуренції на ринку, що дуже стрімко розвивається, організації використовують різноманітні мобільні пристрої. Сьогодні, понад половина всіх пристроїв, підключених до інтернету, є мобільними. Водночас мобільне зловмисне ПЗ також розповсюджується напрочуд стрімко: кількість атак лише за останній рік зросла на 50%. Gartner підтверджує цю тенденцію і рекомендує лідерам керування ризиками в галузі ІТ-безпеки впроваджувати рішення MTD (Mobile Threat Defense).

CylancePROTECT розширює базовий рівень безпеки BlackBerry UEM, запобігаючи хакерським атакам на програмному рівні. Також, це рішення активно ідентифікує вразливі вузли в системі безпеки та потенційну шкідливу діяльність на мобільних пристроях шляхом моніторингу оновлень ОС тощо.

Автоматичне виявлення загроз CylancePROTECT працює в режимі реального часу для захисту всіх мобільних кінцевих точок від шкідливих впливів із фішингових URL-адрес. Водночас відбувається перевірка цілісності додатків без порушення роботи кінцевих користувачів, адже використовуються найкращі з нульових архівів довіри. На відміну від традиційних продуктів безпеки кінцевих точок, які використовують сигнатури та аналіз поведінки для виявлення загроз, CylancePROTECT застосовує AI для виявлення та блокування відомого та невідомого зловмисного програмного забезпечення для запуску на мобільних кінцевих точках та в додатках.

«Сьогодні ми додатково інтегрували передовий захист від загроз Cylance, щоб підтримати організації у їхніх намірах досягти нульового довірчого середовища, – заявив Джон Чен, виконавчий голова та генеральний директор BlackBerry. – Завдяки CylancePROTECT тепер клієнти BlackBerry UEM можуть захищати всі свої мобільні пристрої, мережі та застосунки з однієї консолі».

Оскільки CylancePROTECT вбудовано в додатках BlackBerry UEM та BlackBerry Dynamics, організації можуть бути впевнені, що їхній мобільний парк надійно захищений – необхідність в додатковому захисті просто відсутня. В CylancePROTECT покращено інтерфейс, який віддає пріоритет безпеці, продуктивності та безперебійному обміну критично важливою інформацією.

Для того, щоб дізнатися більше про Blackberry та CylancePROTECT, будь ласка, надішліть інформаційний запит на електронну адресу blackberry@asbis.ua.

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 28-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30 000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

BlackBerryLimited компанія, що спеціалізується на розробці програмного забезпечення для підприємств та інтернеті речей. Продукція включає рішення щодо кібербезпеки на основі штучного інтелекту BlackBerry Cylance, платформу системи зв'язку BlackBerry AtHoc (ECS), операційну систему в режимі реального часу QNX, BlackBerry Enterprise Server (BlackBerry Unified Endpoint Manager) та платформу Unified Endpoint Management (UEM). Штаб-квартира знаходиться в місті Ватерлоо, провінція Онтаріо, Канада.

Дізнайтеся більше на www.blackberry.com