З 7 липня 2020 року компанія AMD розпочинає глобальні продажі трьох нових моделей у сімействі процесорів AMD Ryzen™ третього покоління: AMD Ryzen™ 9 3900XT

Компанія AMD пропонує ентузіастам ПК ще більше вибору з новими процесорами AMD Ryzen™ 3000XT

Розширюючи титуловане сімейство AMD Ryzen третього покоління, десктопні процесори AMD Ryzen серії 3000XT мають оптимізований високочастотний діапазон для роботи в максимальному турборежимі, що дозволяє забезпечити продуктивність високого рівня для ігор та створення контенту. Тепер процесори AMD Ryzen 3000XT окремих моделей мають тактову частоту до 4,7 ГГц, а асортимент поповнено новими 6-, 8- і 12-ядерними моделями. Також передбачена повна підтримка розгону і збільшено обсяг кеш-пам'яті.

Процесори AMD Ryzen серії 3000XT базовані по поліпшеному 7-нм техпроцесі, що дозволяє досягти вищих тактових частот порівняно з попередніми моделями і забезпечити підвищену продуктивність за таких же вимог щодо тепловідведення, як у процесорів AMD Ryzen 3000 серії.

Так, процесор AMD Ryzen 9 3900XT пропонує:

  • збільшення продуктивності в однопотоковому режимі до 4% порівняно з десктопними процесорами AMD Ryzen 3000;
  • до 40% більше енергоефективності порівняно з конкурентами.

У комплекті з процесором AMD Ryzen 5 3600XT поставляється кулер Wraith Spire. Процесори AMD Ryzen 9 3900XT, AMD Ryzen 7 3800XT та Ryzen 5 3600XT створені відповідно до побажань ентузіастів, які найчастіше обирають додаткові системи охолодження для максимально можливої продуктивності. Список рекомендованих кулерів доступний на сайті AMD.com.

Процесори AMD Ryzen 3000XT супроводжуються неперевершеною підтримкою, поєднуючись з усіма материнськими платами, оснащеними BIOS, адаптованим для сімейства Ryzen 3000, включно з підтримкою всього сімейства чіпсетів AMD серії 500 з моменту випуску. Чіпсети AMD X570 та B550 мають у розпорядженні все необхідне для комп'ютерних ентузіастів: підтримку PCIe® 4.0, відсутність блокування розгону процесора й пам'яті, найширші можливості для модернізації систем.

Для отримання додаткової інформації звертайтесь до регіонального представника AMD – компанії АСБІС-Україна: amd@asbis.ua

 

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб'юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами в 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів і 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: www.asbis.ua

Компанія AMD починаючи з 1 травня 1969 року впроваджує інновації у високопродуктивних обчислювальних, графічних та візуальних технологіях, що є основоположними для розробки ігор, імерсивних платформ та центрів обробки даних. Сотні мільйонів споживачів, провідні компанії з Fortune 500 та найсучасніші науково-дослідні установи в усьому світі щодня покладаються на технології AMD для вдосконалення життя, роботи та розваг. Співробітники AMD зосереджені на створенні якісних продуктів, які розширюють межі можливого.

Для отримання додаткової інформації щодо того, як AMD уможливлює сучасність і надихає на майбутнє, відвідайте веб-сайт AMD (NASDAQ: AMD): www.amd.com